Arkadaşim Herkeze bir Bahane Buluyorsun
WWw.KelebekShell.Com
Buyur Kendi Gözlerinle Gör Adamlar sana Yalanmi Söylüyor verdigin sql bile hatalı Eleştireye acik olman gerekir tamam allah razi olsun emek vermişsin belki zor geliyor ama şu acik yani Sefacan'ın Anlattigi gibi scriptte hep problem var
1.cisi sen script nasıl kurulur onubi öğren ondan sonra benı eleştiricek mertebeye gelirsen karşılıklı belki konuşabiliriz dbyi yuklememişsin gaza gelip konusuyorsun boşboş.
çoluk cocuksun işte .) muhabbete bak eleştirilere açık değilsen ne diye scriptini yayinliyon + bedava medava muhabbeti sana pm atıp istedim doğru bişi sandim scriptide öle incelemek için pm attım yalan yok cnm sıkılıyordu iş yerinde incluede filan yazmayi öğren filan diyon hızlı yazım hatasından olan bişi o sonuçta anlayan anliyor ve dediğin o hatalarida yazayim sana

sen kendi pc ne göre yapip atmişin buraya scripti bi dünya ayar dosyasi var amatörülük burdan include ile cagirdigin dosyalarda kendine localine göre cağırdıgından kuran arkadaslarin makinesidne veya hostunda hata vericektir örnek bitane dosyan admin klasoründeki kurumsal.php
<? include $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/auto/hosting/admin/FCKeditor/fckeditor.php"; ?>
bu şekilde sadece senin bilgisayarinda...
ayrica ayarlardan biride yorum.php dosyanda direk bağlantı dosya içinde yapilmiş hem 3 tane ayar.php doldur

hemde yorum.php ye db bilgileri gir...
neyse hadi kolay gelsin fazla söze gerek yok...
sana gelince belki bilmıyorum bu teknolojiyle yenımı karsılasıyorsun ? o göstedıgın link fck editörun yoludur localımde calıstırmak ıcın o yolu ızlemem gerekıyor fck editör diğe bir arat sende. kurumsal.php ve webtasarım.php için aynı ıslemler gerçekleşir. + yorum dediğin olay nedır yoksa yazıyormusun veyahut birşeylermi içtin ramazan günü ? benım oluşturduğum öyle bire kod betiği bile yok uydurma. ve sorularımın diğerlerıne cevap ver kaçamak cevaplar verıceğine bir dunya ayar dosyası varmış birtane ayar.php var tekbir işlemle halledılıyor + script kuruyorsun değilmi bilmem farkındamısn veyahut script nedır ne değildir biliyormusun ama html'den çok farklı bir yapısı vardır bilmem anlata bildımmı ? cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmakdan zordur anlıyan adamla oturulur tartışılır boş kafayla değil.
ha bu arada ben senın gibi ücretsiz scriptler kategorisini kovalayan birşeyler düşürme niyetiyle iş yerınde canım skldı diğe ınsanlara pm atarak script isteyen tiplerden değilim.kendım yazar korum varsa yeteneğin kabiliyetin kod nedir programlama nedir kavrıyabiliten az laf cok iş oturduğun yerden sallama yazda paylaşta görelim.benden ve bilmıyorum baska kac kişiden kod istediysen mılletın scriptlerını edıtlıyerek değil ama oke?