aquadark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yaw sen ne yalamabi adamsın. pm atıyorsun bınbır yalakalıkla sonra burada scripte çok eksık var bir inclueder var gülersin demişsin pardon abisi incluede nedir? include yazmayı bılmıyorsun script amator diyorsun atıyorsun ayrıca ne gibi "inclueder" varsa yazda arkadaşlarla hep beraber gülelim değilmi ? scriptin dowlandını ıstersen 4gözle bekliyordun şımdı amacın sadece ıncelemek oldu buna sen dahil burdakı arkadaşlarda inanmaz komıksın ve kendını bir nimetten göstermeye çalışıp iğce komık duruma düşme.. oka ? scriptin satış sayfasında bile harıl harıl link soruyorsun millete.. yazık
bu arada tatildeydım takip edemedim sqlu verıyorum yukarıdaki adam gibi 3 5 çakala prim vermeyın yakında basit diyip bnm scriptimi editleyıp script yaptım diğe satışa sunanlarda çıkarsa hiç şaşırmam.
sql indir
başka iftirası,itirazı,çamuru,çifkefi olan varsa buyursun? bız bu forumda çoğunun payını verdik vermeye devamda ederiz.
tatil bitti iş başına.
ne script yapmışımda günlerdir r10'da ilk sayfada ?

Arkadaşim Herkeze bir Bahane Buluyorsun

WWw.KelebekShell.Com

Buyur Kendi Gözlerinle Gör Adamlar sana Yalanmi Söylüyor verdigin sql bile hatalı Eleştireye acik olman gerekir tamam allah razi olsun emek vermişsin belki zor geliyor ama şu acik yani Sefacan'ın Anlattigi gibi scriptte hep problem var