gf8 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kerem gibi bu işe yeni atanmış olanlara dalga olarak gelebilir
1) Bu "yeni" iddianızı ispata davet ediyorum. Beni ne kadar tanıyorsunuz ki "yeni" olduğumu iddia edebiliyorsunuz?
2) "Atanmış" ifadenizi de ispata davet ediyorum. Beni kim atayacak? Ben bir memur/çalışan mıyım ki benim müdürüm/patronum olsun, beni bir yerlere atasın?

nede olsa trden sınırsız diyerek verilecek sonra bir dünya bahane yaratılacak
3) Ben herhangi bir teklif vermiş miyim konuya? Ve bugüne kadar "TR'den sınırsız trafik" demiş miyim? Bugüne kadar böyle bir sunucu satmış mıyım? Böyle bir ifadeyi herhangi bir yerde kullanmış mıyım? İspatlar mısınız bunu da?

2: almanyadan alsa hetznerden 2000 GB Trafikten sonra 10mbit hatta düşer sonra müşter yine başınızda olur
4: En uygunu a.b.d Sınırsız Trafik A.B.D harici başka hiç bir yer rahatca sınırsız trafik veremez
4) Almanya'daki tek veri merkezi Hetzner mi? Mesela bizim 2006'dan beridir, yani 3.5 senedir çalıştığımız NETDIREKT, Almanya'daki bir veri merkezi değil mi? Buradaki sunucularda "rahatça" sınırsız trafik verilebilirken ve kullanılabilirken, neye dayanarak Almanya'yı Hetzner'le kısıtlıyor ve "ABD harici verilemez" diye nitelendirebiliyorsunuz? Bu söylediklerinizi de ispatlar mısınız?

150 TL Bütçesini 255$ olarak değişirse Sınırsız trafikli verebilirim
5) 150 TL bütçesini 255$ (~380 TL) gibi yaklaşık 2.5 katına çıkartabilecek olsa "150 TL bütçem var" der miydi sizce? "150 TL'yi 180 TL'ye çıkartabilirseniz..." şeklinde bir ifade kullansanız anlarım, ama 150 nere, 380 nere? Arada 2.5 kat fark var!

150 tl ye makina olmaz olan makinada istediğiniz gibi kullanamazsınız reseller veya vps almıyrsunuz dedicated aliyorsunuz madem iyi bir hizmet iyi bir trafik bekliyor arkadas a.b.d harici olmaz..
6) "ABD harici olmaz" iddianızı ispat etmeye davet ediyorum.

almanya almayacak ( 2000 GB Trafikten sonra 10 mbit hat )
7) Almanya'da sadece Hetzner veri merkezi yok. Bir çok veri merkezi var. Almanya'yı sadece Hetzner ile kısıtlayamazsınız.

lütfen dün piyasaya yeni gelen kendini bu işe yıllarca adamış gibi gösterenler boşuna mesaj kasmasın
8) 1. maddede de yazdığım gibi, bu piyasaya "yeni" geldiğimi ve "yıllarca" buradaymış gibi olduğum iddianızı ispatlar mısınız?