teşekkrler bilgi için
hazırlığı atlamam hayatımdan 1 yıl kazanmak demek . benle yaşıtlar 2 yıllık müh. iken ben 3 yıllık bi müh. olacağım bu da büyük bi avantaj. 300-500 tl ne kadarsa iyi bi kursa verir , sertifikamı alırım .
vefa lisesi ni bitirdim sonuçta anadolu lisesi , ing. bilgim yeter mi bilmiyorum hazirlik sinavı için , onun için önceden göz atıyım diyordum sorulara .
şu an ist.te değilim , elimde de neye çalişacağıma dair bi kaynak yok malesef (lise ders kitabi hariç , lisede hocanın nerden soracağı az çok biliniyodu )

frmtr de kimisi çok kolay demiş 3-4 yıl öncenin sınavı için süper lise çıkışlılar rahatlıkla geçebilirmiş ama son yıllardaki sınav için bilgi bulamadım
(test mi klasik mi onuda bilmiyorum , sözlü değil sanırsam)

KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben edebiyat fak. deyim benim söylediklerim rektörlükte geçerli şeyler içindi.
http://www.istanbul.edu.tr/duyurular...cerik.php?2568 burda avcılarda yazıyor sizinki demek avcılar kampüsünde. En azından daha az bir kalabalık olur herhalde rektörlükten.
Biz parayı kayıt sırasında yatırıyorduk önceden eğer bankadaki görevli sorun olmaz diyorsa yap tabiki ama sorun yaşamanı istemem.
İngilizce sınavı için zaten geçemezsen hazırlık okuyacaksın ve p.tesi,salı,çarşamba sabah 09:00-13.00 arasıdır. Ama vakit kaybetmek istemiyorum diyorsan o başka. Netten sınav sorularını bulman zor fakat eğer istanbuldaysan şuanda avcilar kampüsünün oraya gidip etrafta fotokopiciler tarzı kirtasiyeler var. Bütün bölümlerin bütün ders notları orda mevcut. Belki ing sınavı için de birşeyler bulabilirsin. Çünkü adamlar parasına bakıyor belki isteyen olmuştur örnek sorular veya çıkmış sorular tarzında bilgiler bulabilirsin.
Ama şu da var ing hiç yoksa sende o sınavı zaten geçmen çok zor hazırlık okumak bence senin için yararlı olur. Bazı hazırlık sınavlarında yazılı sınavını geçsende sözlü sınava da tabii tutuyorlar mesela Amerikan dili ve kültürü bölümündeki bir arkadaşıma öyle yaptılar.
Neyse tekrar hayırlısı olsun. Hazırlık sınavını geçmeye kafaya koyduysan bence şimdiden başla çalışmaya ingilzceye işin ucunda bir sene var.