zaten o gün icerisinde sabaha kadar herhangi bir teklif gelmeseydi, ve anlaşma sağlanmasaydi satişi iptal edecektim.
daha önce buradaki
baslikta site satişi icin bi arkadaşla anlaştim. 10 bin ytl pesin olarak cumartesi elden alinacakti. sitenin wp-admin panelinde editörlüğe kadar hersey vermiştim anlaşmaya calişan arkadaşlara. cumartesi odemesi gelecek site cuma sabahi sandbox'a düştü.
bi atasözü vardir, sütten ağzi yanan, yogurtu üfleyerek yermiş misali. bykaan ilk teklif verendi siteye, daha sonra Jeek teklif verdi. otekiler ise boş boş belge isteyip durdular sayyac sifresini istediler(eminimki hitin hangi iceriklerden geldiğine bakmak icindi) hepsine resim olarak gösterdim, işime gelmeyenede göstermedim.
Jeek aslinda yaşini söyleyince bi an bi terettü kaldim, cünkü kredi kartiyla gittigidiyordan alcağini söylemişti ve yaşini cokta büyük deyildi. Yani o kadar yüksek meblağdaki kredi karti kolay kolay kimseye verilmez.
saolsun hicbir zorluk cikarmadi, sattiğim sitedede geliri 2 katina cikarmiş sanirim, insallah ne kendisi nede beni utandirir site.
satmiş olduğum siteden kazandiğim adsense gelirleri ve site satişindan gelen paraylada aşağidaki araci gecen hafta kendime almiş bulunmaktayim.