Site adresi : http://kisaurl.com/?7ZL <-- link eklenmiştir.
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 200 TL
Minimum Artış: 5 Lira
Hemen al: 250
Sonlanma: Son Tekliften 12 saat sonra
Sitenin aylık getirisi: Reklamla Pek işim yok aşağıda resim Koydum.
Sitenin açılış tarihi: 3-4 aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film izleme sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: 2.5k Ortalama, Sitede Sayyac Var - Ramazan başlamasıyla hit düşüş nedeni host kaynaklı.Host firmamda ***** siteler olduğu için ramazan başlamasıyla saldırı alıyor ve kesinti oluyor.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: PR1 - 02.02.2009-02.02.2010 Alexa: konuyu ilk açtığımda 490k idi şuan 409k - Domain İsimtescil'de kayıtlı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Hayır, birkaç gün idare edilebilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: -
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Ekstra Bilgi: Site google dostudur googlebot 24 saat sitede online.RSS ve Sitemap var çabuk indexlenir. RSS de resim desteği var filmlerin çoğu googlede resimli olarak çıkar.Bu yüzden video.google.com'da filmleri indexler yani video.google.com da arama yapınca filmler çıkar, oradanda çok hit geliyor.Sitenin alt bağlantıları vardır.Google'da site ismini aratarak bakabilirsiniz.Fragman klip gibi kısa videolar için vidivodo ve yahoo botu vardır.Filmler Elle eklenir embed kodu ile.Hiti bazı günler hostta kesilmeler yaşandığı için 2.5k altına düştüğü oluyor.Hafta sonları 3k civarı oluyor sayactan bakarsınız.Reklamla pek işim olmuyor Google reklamlarını ekledim duruyor günlük ortalama 30 tık oluyor kimi gün 1$ geçiyor kimi gün 0.5$ Splash Popup kullanmak size kalmış ben kullanmıyorum.İstenirse hostunuza kurulumu yaparım.