Merhabalar ;
Normalde inanın bu saatten sonra sizin gibi insanlara bulaşmak hiç istemem ama yazılan ve çizilenler canıma tak etti artık.
Battık sektörü bıraktık amma ve lakin hala daha rahat yok.
Biz bu zamana kadar hiç bir kimseye DTS & DHS ortak gibi bir laf bi kelime kullanmadık bunu iddaa eden kişilerden rica ediyorum.
Msn Logu yada telefonda soylediysek ses bandı vs koysunlar görelim.Bu yapılan tamamiyle iftiradır.
Bir firmayı yada bir kişiyi eleştirebilirsiniz yada sevmeyebilirsiniz.Yada hakkınızı aramak için mahkemeye dahi verebilirsiniz.Ama sizin o kişileri sevmemeniz onlara iftira atabilirsiniz anlamına gelmez.
Harun abinin beyni böyle yıkanmış zaten ne olduysa bu tartışmadan dolayı oldu.
Konularda hemen zoru gorduk o yuzden bıraktık filan yazılmış ben yanan hddyi yaptırabilirdim hemde çok basit bir entegre değişimiki bunu önceden cok yaşadım.Bırakmamızın sebebi hddnin kurtulamaması degil.Hayal kırıklığı yada bazı yaşanan tatsız olaylardan dolayı bıraktık.Hiç caba sarfetmedi gibi saçma yorum yazanlar olmuş.
Harun abide bilir Hdd yandıgı günden itibaren geceden sabaha kadar kendisiyle irtibat halindeydik.2 saat abartısız görüşmelerimiz oluyordu.Hiç bir şeyi sizin tabirinizle 'salla'madık.
Burada yorum yazaların %90 ı DTS düşmanı.Hemde ilk günden itibaren.Bunu şüpesiz kendileride biliyor.
Bakın DTS hakkında açılmış bütün konularda bunların yorumu var.Hepside aynı tip yorumlar.Tamamen DTS yönelik yorumlar.Bunu olaya objektif bakan
her insan görebilir.Nitekim bunu görenlerde olmuş zaten yazılanlardanda anlaşıldığı gibi.
Burada ben dostlarımı görebiliyorum en azından.
Mustafa (Takunya) dan hiç beklemediğim şeyler söylüyor şaşırıyorum açıkcası..Neler sözlediğini biliyormu acaba..Kendisiyle hiç bir sorun yaşamadık.Hadi tamam diğer sadece bize yönelik yapılan kötü yorumları anlayabiliyorum.Kuyruk Açıları var.Ancak böyle cıkarabiliyorlar kendilerince.Ama Mustafaya en ufak kötü sözü bırakın kendisinden almadığım sunucunun parasını attım.Onuda bırakın kendisini
aradım.Konuştum kendime & kendimize yakın buldugumuz için onunda dostumuz olmadıgını anlamış oldum.
Senin sözünede çok güzel bir cevap vereyim ;
(22/Hac–66), “Şüphesiz insan apaçık bir nankördür”.
Harun abi zamanı geldi bizi savunmuştur.Kendisi saygı gören bi kişilik.Onun tarafından savunulmak tabiki önemli.Bizde kendisini kötülemedik hiç bir zaman..İşimizi laikiyle yapmaya çalıştık.Çoğu yerde belki haklıydı ama Haklı oldugumuz bariz yerlerde vardı.
Bunu kendiside biliyor zaten.Burada saçma sapan yorumlar yazılmasına çizilmesine inanın hiç gerek yok olanlar olmuş buradan sonra bişeyler yazanın zaten kendi açizliğine bırakmak gerek...Ne yazılırsa yazılsın birşeyin degişmeyecegini söylemem gerek..
Bakıyorum konularda bazı insanların o kadar kuyruk acısı varki kurulan cümlelerden bunu anlıyabiliyosunuz.Bu saatten sonra buraya girip bişey yazmak mantıklı degil belki ama saçma sapan yazılanlar çizilenler inanın insanın vicdanını cızlatıyor.Allah kimseyi iftiraya maruz bırakmasın.
Herkesin kendi işini yapmasını ve kendi işine bakmasını tavsiye ediyorum.Yaptığınız saçma yorumlarla kendinizi yormayın, değmez...
Yanımızda olan tüm dostlara teşekkürü bir borç bilir ,Arkamdan gıybet yapanların sanal ortamda bile dedikoduyu seven insanların koca karılardan farklarının olmadığını hatırlatıp , elbet birgun kendilerininde bu duruma düşebilecegi zamana gelebileceklerini hatırlamak isterim.
Belki bir gün tekrar döneceğiz ama böle degil..
Konuyada daha yorum yazmayacagımı belirtmek isterim.Bunun dışındada bize ulaşmak isteyen her kesime yolumuz açıktır.
Telefonumuzu bilen , aramaya niyeti olan ulaşmak iteyen zaten cok kolay bir şekilde ulaşabiliyor.
Ramazanınız Mübarek olması dileklerimle...
Saygılarımı sunar .. İyi geceler dilerim.