yaklaşık 1 ay önce resellerimi awtservers.com a taşıttım..
ama gel gelelim 1-2 hafta sonra sitelerim bir bir hacklenmeye başladı.. bir gün biri öteki gün başka bir sitem hackleniyor.. neyse dedim belki benim açıklardandır diye.. sonra bir yolunu bulup bu sitemin birini hackleyen adama ulaştım dedim böyle böyle açık nerde? o da iyi niyetli çıktı acığın servrdan kaynaklandığını ve istedikleri isteye dadana bileceklerini ve hatta bu açıktan benim etkilenmem için açıkları kapatma teklifinde bulundu ücret karşılığında.. bende gittim durumu awtservers.com a actım aynen adamın mail adresini verdim knştular galiba kendi aralarında bilmiyorum.. sonra bana ticketten aynen böyle yazıldı..
Alıntı
Tarık AKA
Yetkili 07/08/2009 14:37
her sunucuda açık vardır, kendinize özel php.ini kullanırsanız ve safe_mod=on olarak kullanırsanız bir sorunla karşılaşmazsınız. Forum kullanıyorsanız upload özelliğini kapatın
Diğer Soru ve isteklerinize yardımcı olmaktan mutluluk duyarım
Awtservers - Hizmette Köklü Değişim
Sonra dedim neyse belki bir daha olmaz diye kullanmaya devam ettim..
ondan sonra resellerimdeki öteki sitem hacklendi onuda düzeltip gene kullanmaya devam ettim..
sonra bir kaç gün sonra R10dan bir arkadaştan site satın aldım..
siteyi taşıdık awtservers.com daki reselelrimdaki bir hesaba
siteyi sabah kurduk akşamına hacklendi..
ve açtığım ticket
Alıntı
ferdi çetinkaya
Müşteri 10/08/2009 22:31
bugün yeni site aldım kurdum aynı hackerlar saolsnlar gene hacklediler.. :S
daha fazla böyle devam ederse kusurabakmayın yollarımızı ayırıcaz.
****** UN HESABımın yedeğinin kurulmasını istiyorum bugün öğlen siteyi kurduk akşama hacklendi
----------------------------
Gelen cevap..
Alıntı
Tarık AKA
Yetkili 11/08/2009 10:26
Ferdi bey bu sorunu yaşadığınız sitelerin adlarını verin extra güvenlik önlemleri alalım
sonra hacklenen sitelerimin listesini gönderdim nasıl bir extra güvenlik yapıldıysa anlamadım
2gün sonra bu yeni aldığım site tekrardan hacklendi..
ve tekrar ticket açtım..
Alıntı
ferdi çetinkaya
Müşteri 17/08/2009 23:51
sizden hizmet aldığım günden beri sitelerim bir bir hackleniyor aynı sitem 2. kez hacklendi.. bazı şeylere çözüm bulamıyorsanız bunu vebalini biz çekmek zorundamıyız..?
gelen cevap..
Alıntı
Tarık AKA
Yetkili 18/08/2009 00:41
siz güvenlik açıkları doğurup buyrun gelin siteme girin diye ilan ederseniz bizim elimizden ne gelir ?
ve sonra anladım çok dandik bir hizmetleri var ... böyle rezalet görmedim..
ticketlara çok geç cevap veriliyor.. örneğin sitem hacklendiğinde yedeğinin kurulmasını istemiştim.. ticketimi cevap gelene kadar gittim bendeki yedekleri kurup düzelttim siteyi. saolsun tarık aka isimli görevli arkadaş siteye hiç bakmadan gel sen siteyi sil sonra benim dosya yedeğini full yedek diye kurmaya kalk sonra olmadı diye öyle bırak git..
awtservers.com yüzüne sitelerimin hitleri %50 oranında bir düşüş yaşadı..
ve bahsi geçen sitemi şuan satıyorum...
https://www.r10.net/site-satisi/43746...el-domain.html

teşekkürler awtservers