Harun sen insanlara çok iyiniyetlisin herkesi kendin gibi iyi görüyorsun. Daha önceki dts konularında bu arkadaşları destekleyici mesajlarını görmüştüm ben en baştan dtsnin böyle bir olaya karışacağını tahmin etmiştim ama sen ben tanıyorum iyiler dediğin için çok kez üstlerine gitmedim harun diyorsa vardır bir bildiği dedim yoksa ben zaten böyle çok bilmiş arkadaşlar için insanları uyarmak için gerekirse satışta baltalarım bunun sonucunda belki üyeliğimi kaybederim. Sonuç olarak her insanın yanılabileceği gibi sende yanıldın hatta desteklediğin adam sana bile suç attı dandik harddisk taktı diye sen o kadar uğraştın destekledin ve sana ödülü bu oldu. Ne diyelim olan o kadar müşterinin emeğine oldu demiştim,söylemiştim,keşke,meşke kelimeleri kullanmakta faydasız.
Haklısın İyi niyetimden bazen kaybettiğim oluyor tabi bu herzaman olan birşey değil bazen arada böyle namkörler çıkıyor.
DTS ahmet ve cemreyi burada bir çok kişiden koruduğum bir gerçek ki bu kadar olaydan sonra kalkıp yapmaman gereken bir çok şeyi halen yapıyorum bazı müşterileri ile görüşüp yedeklerini teslim etmem zaten onlara yapmış olduğum en güzel iyilik oldu.
Cemre ve Ahmet in kendi gizledikleri kişiliklerini bir çok kişi öğrenmiş oldu ( Geçde olsa bende ) bu olay beni kötü biri yapmaz sadece bazı dostlarımın biraz karşısında durdum buna üzülüyorum değmezmiş.
Biz iyi niyetimizden vazgeçmeyeceğiz fakat şu bir gerçek ki DTS ler bitmeyecek ama bundan sonra bende senin gibi yapacağıma emin olabilirsin.
Herkese iyi akşamlar.