Ni-Osman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım bu konuda insanların söylediklerini tamamiyle yanlış anlamışsınız siz.. İnsanların bir veri merkezi milyon dolar tutuyor demesi daha az parayla açılmayacak anlamına gelmiyor ancak piyasada rekabet edebilmek için milyon dolarlık bir veri merkezi gerekiyor.. Para kazanamayan her işletme gibi bu şekilde kurulan veri merkezler ininde ömrü az oluyor müşteri bulmasına imkan olamayacağından..
Hiç para harcamadan.. Hiç yatırım yapmadan.. her şeyi ucuza mal ederek internet sektöründe kesinlikle bir yere varılamaz.. Diğer sektörleri bilmem belki onlarda varılabilir ..
Hayır Osman Bey kesinlikle ben kimseyi yanlış anlamıyorum.Ufak yatırım yapan bir firmayı milyon dolarlık yapan bir firma ile asla kıyaslayamayız bu bir gerçek ve herkes farkındadır bu durumun.Ve ufak yatırım yapan firmada kısa ömürlü olur uzun ömürlü olur diye tartışmasınıda yapamazsınız.Kimse yatırım ufak çaplı yatırımlar yapmasın hiçbir şey olmaz diyerek insanların gözlerini milyon dolarlarla korkutmak bana saçma geliyor.Benim sadece söylediğim kısım ufak yatırımlarlada büyük yerlere gelinebilir.Kimse birden büyümedi....