Merhabalar,
Arkadaşlar bu sene ders notlarımın gitmek istediğim Bilişim ve Teknoloji bölümüne yetmediği için 'kalıp' tekrar Lise 1. sınıfı okumak istiyorum.
Gideceğim okulda 1-2 arkadaşlarım var; Derslerini düzeltip gelirsen alırlar, dediler. Yani gitmek istediğim okuldalar ve bildiklerini söylediler.
Bugün, Okul Müdür Yardımcısı Saffet hoca aradı iş yerimi; " Mert, bugün saat 5'e kadar okula gel sınavlara gireceksin." dedi. Bende şaşırdım telefonu kapatır kapatmaz bi' uğradım ve dilekçe doldurdum 2. sınavlara girmek için ve derslerimi vermemi istedi.
4 zayıfım var, en ben fazla 1-2 tane verebilirim.
Şimdi arkadaşlar,
Düşünelim; 1 zayıfı verdim 2. sınıfa geçtim. Ama bu sefer 3 zayıfım var, Gitmek istediğim okul zayıfı bırak Teşekkür ya da Taktir belge istiyor .:s
O okula gidemezsem; Hiç istemediğim, Hatta o bölümü okumamak için gerekirse okulu bile bırakmayı göze alabileceğim bölüm "Muhasebe" okumak zorunda kalırım.
Bana bi' akıl verin arkadaşlar...
Bugün sıkıntıdan işi bıraktım, Ustamdan izin aldım.. Sağ olsun izin verdi..
1. M. Yardımcısının dediği gibi; 1 dersi verip Bilişim ve Teknoloji bölümüne gitmeye çalışacağım. Alırlar diyor, Ama ben pek sanmıyorum. Hem aldıklarında alttan kaldığım dersleride vermek zorunluluğum var, Sıkıntıya sokacak okul.
2. Sınıfı tekrar okuyup ciddi bi' derslere asılıp Teşekkür - Taktir alma idddasındayım ! Hayırlısıyla ..
Ama bu seferde M.Yardımcı ; Sınıfı tekrar okursan almazlar, Alırlar ama zorlarlar. Para isterler .:
Sizce hangisini yapmalıyım ?