MaiL YoLLayan ArkadasLarin DavetiyeLeri TarafLarina YoLLanmistir...
<Konu Disi>
Uyarin Icin Tesekkür Ederim...Ancak Keyif Benim KLayve Benim...BiLdigim KadariyLa R10'da Bu SekiLde Yazmakta Yasak DegiL...Birgün GeLir AdminLer Bunuda YasakLarsa ve Bu da DuyuruLursa O Zaman Yazmayiz...SimdiLik Herkes Baksin Isine...
NormaL DivX SiteLeriyLe Arasindaki Farki Izah Etmeye CaLisayim...Umarim AnLayabiLirsin...
Her FiLmin ILk YayinLanan Sürümünü DepoDepo'da BuLabiLirsin...Türkce DubLaj FiLmLeri Tüm DivX SiteLerinden Önce DepoDepo YayinLar, Bunun Senin Icin Bir AnLami OLmayabiLir Ancak Bu Isten Ekmek Kazanan veya FiLm Hastasi OLan YüzLerce V.i.P Üyemiz Icin Cok AnLami Var...
Bunuda Tabiki ÖnceLikLe Hemen Hemen 50 FarkLi ILden Üyesi BuLunan V.i.P Sitesine Yapar...Bu ÜyeLer Ögrenciden, Is Adamina, Ögretmenden, Avukata, Internet Kafecisinden, DVD Dükkan SahipLerine Kadar Genis Bir YeLpazeyi Kapsar...
Ayrica DepoDepo HaftaLik OLarak Yeni Cikan FiLmLerin LinkLerini ÜyeLerine MaiL OLarak YoLLar...Bunun Adina Biz HaftaLik BüLten Diyoruz...Sanirim Sen Spam Demeyi Tercih Ediyorsun...
Umarim Aradaki Farki Izah EdebiLmisimdir...Ben Etmisimdir de Umarim Sen AnLayabiLmissindir...
<Konu Disi>