Alıntı
Scriptler neden ücretsiz.
Yaklaşık 3 yıldır web tasarım ile ilgileniyom ama bir türlü bu işten para kazanmayı beceremedim.
Bu güne kadar iddaa, sinema, hava durumu, döviz, oyun vb. birçok websitesi açtım. Fakat hiç birisi 100-200 tekil hitin üzerine çıkamadı. Nedenini hala bilmiyorum ya yaptığım siteler çok kötüydü, yada google beni sevmedi. Neyse artık pek bir önemide yok.
Scriptleri ücretsiz dağıtıorum çünkü son sitem deyip bir site açtım ve kendime 3 ay gibi bir süre verdim eğer hedeflediğim hite ulaşamazsam tüm hazırladığım scriptleri ücretsiz dağıtacağımı söyledim. Tahmin edeceğiniz gibi hdeflediğim hite ulaşadım. Bende tüm script'lerime gerekli düzenlemeleri yapıp dağıtmaya başladım.
Scriptleri istediğiniz gibi editleyebilirsiniz ama sizden ricam footer'da bulunan linkleri kaldırmamanız
Şunu okuduktan sonra kötü oldum. Para kazanamadım derken çok mu para kazanamadınız hiç mi kazanamadınız?
Bir de 100-200 hitin üzerine nasıl çıkamazsınız hocam. Genel bir güncel blog açsanız kolayca 500 daha sonra 700 1K hit yaparsınız.
Oyun scripti yine o şekilde biraz çalışarak güzel hitler yakalayabilirsiniz.
Ayrıca yazılımcıysanız yine bu şekilde para kazanabilirsiniz.
Tahminimce SEO, backlink vs olaylarını incelemediniz veya önem vermiyorsunuz.
Bir yerde sorun var ama anlayamadım. Geçmiş olsun