abartmaya gerek yok bir coderi çokta zorlamayacak bir e - ticaret scripti benzeri birşey yaptırcam, eğer forumdaki konuları incelersen çoğu 100 tlnin bile altında ortalama 100 lira desek bile 1000 liranın yakınından bile geçmez. Zaten Fiyatta esneğim diye belirttim, gerekirse ben 1500 lirada vereceğim şahsi sitem olmayacak zaten sen koder bile değilsin ekmek parası kazanmanın ne kadar zor olduğunu bilsen 1000 lirayla alay etmezdin.Eğer konuyu uzatırsan seni report etmek zorunda kalacağım.
Çokta TINNNNNN.....
100 TL lik w.a.r.e.z döküntüsü scriptlerle oyun oynayanlar gibi bir coder değilim.
Ben bu siteye üye olalı 2-3 ay oldu. Bu fiyatlara bu işleri yapanada yaptırmaya çalışanada gülüyorum ve lanet okuyorum. Evet para kazanmak zor. Ama böyle ucuza iş yaparsan para hiç kazanamazsın. 2 kişinin 1 ay çalışacağı bir iş için 1000 tl anca vasıfsız elemanlara verilir.
Sonra wepçi skriptçi cartçı curtçu türer durur. Sokakta bağırıp reklam yaparak adam kandırarak bu işleri öğretip sertifika veren birsürü dersane bozuntusu bu hırsızlar para kazanır, birde emek hırsızı kopyacı hırsızlarda anca burada 100 tl ye script yazdığını iddaa eder.