Alpinux neden bu kadar kızdığına anlam veremedim. Ayrıca ben bunu k12.tr siteleri için demedim onu sadece örnek verdim.
Ben ordaki açıklamayı buraya dayanarak yazdım.Bu kadar üfürmenin kendini paralamanın bir anlamı yok sen doğrusunu biliyorsan doğrusunu yazarsın.

Dördüncü Adım

Siteniz için en iyi kategoriyi seçtikten sonra, dmoz.org'da doğrudan o kategoriye gidin ve "adres öner"e tıklayın. Öneri formundaki yönergeleri dikkatle izleyin. Sitelerin açıklamaları sitenin içeriğini kısa ve doğru bir biçimde açıklamalıdır. Açıklamalar reklam amaçlı olmamalıdır. Objektif ve düzgün yazılmış bir açıklama yerine reklam amaçlı bir açıklama göndermeniz, sitenizin listelenmesini ciddi biçimde geciktirebilir veya sitenizin listelenmesini tamamen engelleyebilir. Otomatik gönderim yazılımları bu kuralı ihlal ederler (ve her zaman etmişlerdir). Otomatik olarak gönderilen siteler işaretlenir ve başvuru kabul edildikten sonra size haber verilmeden silinirler. Otomatik gönderimde ısrarcı olmanız, kaynaklarımızı gerçek insanlara ayırabilmek için bizi sitenizi tamamen yasaklamaya zorlayabilir.