arkadaşlar cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur yormayın ceninizi ben çok uğraştım baktım artık olmuyor sadece cevap verılıcek adama cevabını yazıyorum.

bu arada sql isteyen arkadaşlar kusura bakmayın ya tatile çıkarken sizin için yanıma + bir script + bir sql alır verirdim hiç düşünemedim sizi.olay olduktan sonra cekip verdım size scripti + ki coder arkadaşlarda kodları ıncelesınler diğe bakıyorumki burada ınsanların hepsi nankör sqlu paylasmayı unutmuşsam bile babanın uşağı yok burada o oyalama milleti diğen vatandaş bu tarz ınsanlara değil sql zırnık koklatmam beklemeyin. oh ne güzel iş koskoca piyasada eşi benzerı bulunmayan scriptimi verıyorum bir sql eksık olmuş neymiş efendım burada ne işi varmış burası ücretsiz scriptler bölümüymüş bakıyorumda cok iyi ezbelemişsiniz takıla takıla burada.forever ücretsiz scriptler sizin için.emek varmış alın teri varmış sizi ilgilendırmez armut piş ağzıma düş.nekadar rahat insanlarsınız ya hiçbiriniz bilmıyorsunuz bari sql bekliyorsunuz açında kodlara bakın ney nasıl oluyormuş nasıl işliyormuş öğrenınde sonra bir sql gelmedi diğe yuhalamayın kimseyi hele o bir vatandaş var sql yoksa script sayılmaz diğen önce sen gugulu aç hatta gugulu başlangıç sayfan yapkı kafana takılanı sorasın.script nedir kod betiği nedir öğren bak bakalım sql oluncamı script oluyormuş bahsettıgının ismi.