Çaycumaya ilk girdiğinde burnuna bi koku gelir allah dersin bu ne kokusu yoksa birisimi yellendi dersin otobüste muavin bey havalandırmaya açarmısınız dersin.Bir bakarsınki arkdandan birisi oğlum bu Oyka kağıt fabrikasından gelen kokudur der.Ve buna okuduğun o dönemde rahatca alışırsın.Çünki Kampüs ile şehir merkezi arasında mecburen buradan geçmek zorunda kalacaksın.Sonra hafta sonu olacak.Hadi biryerlere kaçalım diyeceksin ve gezmek,eğlenmek amaçlı biryer arıyacaksın ve o yerler ya internet kafe ya kent ormanı ya seka parkı yada sinema ve sonra karnın acıkıcak ve tek alternatifin bir lokanta olucak.İlk gördüğün lokantaya dalıcaksın oda büyük ihtimal tam merkezdeki sepetçioğlu olacak.Bir pide soslu olsun diyeceksin .Sonra bir nargile keyfi yapayım diyeceksin ve harıl harıl mekan arıyacaksın ama sonunda 1 tane bulacaksınSonra merkezde bir tane kocaman bir mekan ERGİNLER pastaneleri çaycumanın ortasında sağında solunda önüne çaycumada kaldığın sürece burası çıkacak.La diyeceksiz karnım tok arkam pek bir kız ayarlayam ben diyeceksin bak orada durÇaycumanın kızlarına laf yok.Sekayı bilisin demin söyledim artık kurdu oldun oranın ya banka otur kapanı kur zaten o akarını oluşturunca 5 dk ya bakışmaya başlıyacanSonra hep gezdik biraz ders e girem diyeceksin bi bakmışın kampüsün etrafı dumanlı dağlar4-5 öğretim bina harici ve bir sohbet edicek çayını içeceğin birisini aradığın zaman bi bakmışın mustafa dostun seni bekliyor olacak