Merhabalar ;
Dışarıdaydım burak aradı hemen geldim.Sinirlerim tepemde suanda.
DTS - Makineleri kullanımına karısmadık yazmışsın - Bunu hangi vicdanınla yazdın Allahını seviyosan ;
ödeme resmi koymussun birde 1. ile 10 unda gozuken ödemeler 30 ile 15 inde ve 2 ödemede bu ay biri 150 TL atıldı acıkca
yazıyorum 30unda olan ödemeye 15.inde olan odemeye para atılmadı zaten beklemen sacma ayın 15 i degildi makıine kapadın digeri hdd yandı diye.
kapalı olan makineden hangi hakla mantıkla benden ödeme bekliyosun hadi telefondada soyledin bende
sana acık acık herşeyi soyledim.Herşeyi..
Makineye karısmadım diyosun her dakka ip banlıyosun yok şikayet etti yok ***** yok W.A.R.E.Z yok yabacı firma o kadar bahane
üstüne bahane ben bu konuları hiç acmıyorum bile geçmişte birbirimize olan saygımızdan en ufak bişey bile demiyorum.
2 makineyide kapadın birinin ödeme zamanı gelmemesine hddsi yanmamasına ragmen neden kapadın dedigimizde siz dediniz
diyosun ama biz öyle bişey dedigimizi hatırlamıyorum inan kendimden şüpelendim dedimmi acaba o derece ettin bizi.Konusmaya calıstım müşterilerim için Söyle Harun Duran bizi msnden engelleyen sen degilmisin.
Makineyi bilinçsiz kullandın yazmıssın eminim o makineyi bizim gibi kimse dikkatli kullanmamıstır.Senin tek derdin para emin ol para ..
Ama bari para derdi olmayanları üzmeseydin keske..
yanan hddninde sorun farklıydı burda kötüleme devam ede dursun hiçte bitmez.Bitmesin .. biz bittikten sonra
onlar bitmesin.
sen aramızda geçen herşeyi buraya yazıcaksan bende yazarım Harun Duran !
Bırak işimiz yok senle artık bari olmadı yapmadık ayrıldılar dersin kapatırsın burda hala bizi kötüleme durumunuda
gidersen bende başlarım vede hiç bitmez.
Rica ediyorum bana ve bize dair herşeyi sil kurtulmak istiyorum senden.
Konu ismine gülenler anlayamaz ;
Siz 18 19 yaşında dısarda gezerken biz ofis kurduk kolumuza DTSyi dövme yaptık ölümsüzleştirdir.Daha karnızı doyuramazken sizler
biz buyuk turnuvalara projelere sponsor olduk.Şirketlere calıstık.bunların hepsinin gitmesinin benim için
büyük bir imparatorlugun batısıdır.Bundan sonra yazılan cizİlen olsun istenildigi gibi umrumda degil.Belki tüm yaptıklarım için 1 gece aglarız olur biter.
Bu sektör kendi kendini yiye dursun.
Gördümki kimsenin merhameti kalmamış
Selametle.