Müşterin hakkında yorum yapma
ödeme yapmiyorsa uzun vadeli bekletme
müşterin ile aranda olan diyologları buraya yansıtma
Öğreniceksin harun ama zamanla.
eğer dedicated kiraladıysa disk isteme hakkın yok
10 sefer yakarsa 10 sefer değitirmek mecburiyetindesin
eğer barındırma verdiyse disk isteyebilirsin
kiraladıysa dedicated diski yandıysa onu kurtmarmak için ücret alamazsın
seni her seferinde müşterilerin hakkında yorum yaparken görüyorum yapman hatandır DTS nin Müşterileri ile arasındaki prpblemlere karişamazsın
DTS nin makinası hakkında bilgide veremezsin bu seni ilgiendirmez sen sağlayıcısın alırsın paranı sağlarsın göndermezse kapatirsin burada reklam etmezsin
birde üstelik VPS linkini vererek adamın vps müşterilerine göz dikme ayıptır
Harun aklı başında birisi sanırdım seni ama bu müşterilerin ile yaşadıklarını buraya yansıtman bu işten esastan hiç anlamadiğini gösterir
10 tane kasa alıp barındırma vermen bu işi biliyor anlamına gelmez
ticaret ruhun yok Müşterinin gizli kalabilmesi gereken bütün herşeyi buraya yaziyorsun karışma kardeşim birak ne ederlerse etsinler
Aylığını alamazsan kapat gitsin ama burada yazma
Öğren artık harun Öğren Müşterinle aranda bazı şeyler gizli kalabilsin dediğim gibi sen sadece işini yap paranı al hizmetini ver paran gelmezse 5 gün müddet ver yine gelmezse kapat gitsin ama buraya yazma
Kiralık sunucu ise de müşteri sunucudaki diski bana ver tamir ettireceğim diyerek isteyemez değil mi?
İstersede sıfır disk alır, sunucu kiraladığı yere verir bunun karşılığında 1 aylık garantili arızalı diski alır gider.
DTS denen şahsiyetler sağda solda DHS hakkında atıp tutuyorsa Harun Bey burda gelip açıklama yapması en doğal hakkı.
Türkiye'de ki ticaret al para-ver hizmet şeklinde olmuyor ne yazik ki her zaman
Bu arada Perşembe'nin geleceği Çarşamba'dan değil biz onu direk Pazartesi'den belli edelim