Balzac size göre önemsiz bana göre önemli bir konuydu bunu buraya kadar sürdürmemin(doğrrusunu öğrenmek için) amacı buydu.

(Genel konuşacak olursak)Sonuç olarak şöyle bir yanlış anlaşılma ortaya çıktı (daha önceki mesajlarımda da belirttim).Sanki ben herkese "ya sizce önemli mi olmuş yoksa önemli değil mi?" demişim kişiler atlamış "ne önemsiz şey" demeye başlamış.Ben bunu kendim adıma öğrendim ve şu an "Google"da ile "Google"de nin farkı olmadığını öğrenmiş oldum Bahreyn sayesinde.Kendisine teşekkürler ederim.

Benim girip herkese mesaj atmamın sebebi şuydu.Ben birşey öğreneceksem isteyen karşı çıksın öğreneceğim ve bunuda yaptım ve sonuna geldik amacıma ulaşmış oldum(gerçek hayyatada böyleyimdir sadece birşeyler öğrenmek çin değil kafaya taktığım şeyin sonucuna ulaşmak isterim).Girip her sayfada mesajları okursanız her sayfada 4-5 tane gereksiz mesaj olduğunu görürsünüz.Dönüp benim bunlara cevap verdiğimi görürsünüz ki bunlarda gereksiz mesajlardandır.Konuyla alakası olmayan mesajlardır.

Sırf gelipte "ohoo bu kadar uzamış mı ya" demektense girip konuyu kimlerin uzattığını okumak lazım.Bahrey gibi 2-3 tane arkadaş olsaydı konu 15 mesajda biterdi ama inatla tartışma ,"çok gereksiz","ne olacak öğrenince" triplerine girildi.

İşin komiği bi arkadaş(ismini vermeyeyim)-rep vermiş "Post kasma" diye .Daha ileri gidilerek "konu daha kapatılmadı mı?"denilmiş bazı mesajlarda(ben sebep göremedim,gören arkadaş varsa özel mesajıma gelsin).Ama zahmet edip bununla ilgilenen (moderatörler vs.)'e mesaj atmamış.Laf ola bişeyler yazılmış o kadar.

Benim "buraya açtım çünkü açacak başka yer bulamadım" dememe rağmen zahmet edip moderatör'e ulaşmak yerine hala "sen yanlış açmışsın" diyenler oldu.Gerek yok böyle şeylere.Yukarıda da dediğim gibi hayatımı böyle yaşamaktayım.Yarın öbürgün başka bir konuda takılırım.Yine sonuca varmak için aynı şekilde 100 post daha atmaya hazırım.

Benim gibi ikilemde kalmış arkadaşlar için yararlı olduğuna inanıyorum.Konuyla alakalı mesaj atan herkese teşekkürler.