ne bilgilerini verdinki dinlemedi bu dostum.
ya ben bu sıteyı 4- 5 ay once satmıştım. ve odemeyı öyle bir aldım ki adam parayı yalan etti neredeyse yok şirket battı yok babam boyleydı şöyleydi vs vs.. zor bela 840 ytl paramı aldım. kalan 140 kaldı. bu arkadasa pm attım. hayırlı olsun arkadasım. ne kadar aldın dıye yazdım. oda dönüş yapmadı. dönüş yapsaydı. anlatıcaktım bildiklerimi ayrıca gene soruyorum arkadasa sen siteyi fatih diye birisinden mi aldın.
ayrıca o site dalgalanmaya cok giriyor sebebinide söyleyim. o sitede 2 makale yok. içerige uygun 2 makale yazılsa alt sayfalari arttırılırsa eski yerine gelir sitenin banklinkleri saglam site şu nedenle saglam durmuyor
1 site sadece fotoshopla yapılan bir tasarım. 2 makale yok. 1. alt sayfalari cok az ve düz. misal arkadaş sadece okey apletini atmış kalmış. hatta apleti kaldırıp düz reklam konulmuştu.bir ara.
3 site reklam ve resimlerden ibaret oldugu için. sitede gelgitler cok var banklinkle alakası yok cunku ben onu bu noktalara getirdim..
ben sattıgımda site okey kelimesinde 2 ci sayfadaydi. alan arkadaş sadece 2-3 blog ve dizinlere ekleme yaptırdı ve site okey kelimesinde cıktı ve başkada birsey yapmadı.
insan oglu böyledir iyilik etmeye calısırsın
adam seni takmaz bile.
benımde şuanda okeyoyunlari.org canliokeyoyna.com canliokeyoyna.net okeytr.org ve buna benzer sitelerim var. bir halt yazıyorsak adam yerine konulmuyorsak
haktır...