W3C'yi öyle delicesine 0 hata olucak valid olucak gibi bir şey beklemeyin. Bırakın hata versin zaten dinamik bir sistemde hata vermemesi saçma olur. Eğer sen Standartlara göre kodlaysan zaten verilen 20-30 hatanın pek bir önemi yoktur. Örneğin CSS3 özelliklerini bazı projeler de kullanırız fakat Valid olmasının önüne geçer bu kodlar aynı zamanda browser hackleri yazarız class olarak hemen ya da inline olarak valid olmasının önüne geçer fakat bunlar bazen mecbur şeyler oluyor özellikle büyük projelerde.

Yok eğer ben illaki XHTML, CSS 0 hata olucak diyorsanız ve bu işi zorlu buluyorsanız doctype stick değil translation yapın en azından bazı gözünüzden kaçırdığınız ufak detaylara takılmayacaktır valid testleri.

Yine eğer XHTML, CSS valid olmasını önemsiyorsanız Valid Feed, Valid Links, Valid Section 508, Valid WAI gibi şeyleri de önemsemeniz gerekmektedir bence.

Peki bu son saydıklarım nelerdir diye merak ederseniz aşağıdaki siteleri ziyaret edebilirsiniz.

WAI: http://www.w3.org/WAI/ - http://www.w3.org/TR/WAI-WEBCONTENT/
Section 508: http://www.section508.gov/