kardeşim admin paneli şifresinin degiştirince copright kaldıramazsınız diye hata verıyor sayfa yonlenıyor ve admın panelinde oyun linkini girince cekmiyor oyunu dosyalar klasorunun chmod unu 777 yapmama ragmen
orada link olarak verdiğiniz oyun swf/resim servere çekilmez. direkt link olarak alır.
bosyok
kardeşim admin paneli şifresinin degiştirince copright kaldıramazsınız diye hata verıyor sayfa yonlenıyor ve admın panelinde oyun linkini girince cekmiyor oyunu dosyalar klasorunun chmod unu 777 yapmama ragmen
otomotik kendi sitesine yonlenior ziyareci sayısı yok herhalde bu scripti paylasmıs alan kullanan gelir die hesabımı acaba
Sorunlarını Cümleler halinde yazabilirmisin. Yazdıklarından bu kafa ile hiçbirşey anlamadım. Admin panel şifresini değiştirince öyle bir hata vermemesi lazım. Aynı hatayı alan başka kişiler varmı acaba ? Denediğim hiçbir server ve sitede bu tür sorunla karşılaşmadım
çok güzel bi script eline saglık hocam.
kurdum scripti.
Warning: mysql_fetch_object(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cocuk/public_html/yonetim/kategori.php on line 54
oyunlar
admın panelının her yerınde bu hatalar var. yanlış mı kurdum acaba?
bu hatayı alan başka kişi var mı
ne iş arkadaş ya bir şey paylaşalım dedik bende olmayan tüm hatalar başka serverlerde çıktı