@Donanimmerkezi:Birşeyi daha anlayamadınız ona üzülüyorum.Ben bu konuda yazdığım mesjalarla doğru yolu bulmaya doğrusunu öğrenmeye çalışıyorum vew bazı şeylerin ortaya çıkmasını istiyorum."Google benim dediğim şekilde söylenir bu kadar işte!" tavrında değilim.Mesajlarımda da söylüyorum bunu "doğrunu öğrenmeye hazırım" şeklinde.Ama sank karşı taraf birşey kazanmış bense birşey kaybetmiş gibi konuşmaktasınız.
Hakaret veya haksızlık etmediğim kimseden özür dilemem çünkü gereği yoktur.Bu konuda doğru sonuca vardığımızda ise ÖZÜR DİLEMEK yerine TEŞEKKÜR etmeyi tercih ederim.
Ben düşündüğümün doğru olduğuna inanıyorum ama kanıtlandığı halinde ben yanlışımı düzeltirim çünkü bildiğimi okumuyorum.Her insanında yapması gereken budur bence.
iLLness, benim yaptığım "yazacak yorum bulamıyorum" 'da bir yorumdur ve çöp mesaj olarak nitelendiremessin bence.
ve son olarak insanın aklına şu sorular geliyor: Google adlı özel isme gelecek eklerin nasıl yazılacağını bilmek zorundamıyız? herşeyimiz tamda bu mu kaldı? yabancı imla kurallarını bilmek zorundamıyız? ingilizceyi bilmek zorundamıyız? ve bir önemli nokta daha sen bu bahsettiğin "çok büyük yanlışlığı" yapanları "Bunu yazmamdaki amaç kimseyi aşağılamak , yada "bak bilmiyor cahiller" demek değil ama" diye devam eden cümlenle çaktırmadan ithamlarda bulunmamalısın bence.
@Vezir:Nitelendirdim ve yine aynı türde mesaj atılırsa yine aynı şekilde nitelendireceğim.Bir arkadaşının sana "Ya Google nasıl kuruldu acaba" diye sorduğunda sen "Yorum yok" dersen ona hiçbir yarar sağlamıyorsun.Doğrusunu göstermiyorsun öğretmiyorsun ve bilgilendirmiş olmuyorsun.Yani ha cevap vermişsin ha vermemişsin ne farkeder ki? Buda çöp mesaj oluyor.
Başından beri söylüyorum.Size önemsiz geliyorsa mesaj yazmayın ama inatla "ne olacak öğrennince anlamıyorum" tavrındasın.
Böyle bir cümle kurarsan bende sana haberlerde gördüğün onca haber bile olmayacak bilgilerin ne işe yaradığını sorarım? Hergün haberleri takip eden biriyim ve haberlerde bazen saçma bilgiler geçebiliyor (ör:kediler 1000 yıl içerisinde boyları şu şu kadar santim uzadı).Şimdi bu mantıkla baktığında sana o kedinin 1000 yıl sonraki boy uzaması ne kazandırdı acaba bana söylermisin?Dâhi falan mı olduk? Hayır ama bunu kedilerin tarihini,geçmişini inceleyen bir bilim adamı öğrenince "vay be" demektedir çünkü bu önemli birşeydir (örnek verdim).
Burda da konu aynıdır.Burası bir Webmaster forumudur,hele de Google fan forumudur bu yüzden ben bunu öğrenme gereği duyuyorum.Eğer gereksizse açtığım konu
CEVAP YAZMAYIN KONUYA GELEN CEVAPLARA GÖZ ATMAYIN.Bu kadar zor mu?
Son dediğin cümlede ise dediğin doğrudur orada kişilerin yanlış bildiğini kastettim.Ama kimseye cahil cuhela muamelesi çekmedim çünkü birine cahil demek bana göre ağır bir hakarettir ve tanımadığım kişilere böyle hakaretler etmem.Birine "yanlış biliyor" demek ağır bir hakaret demek değildir aksine kişilere doğrusunu öğretmek için bir mesajdır sadece.
Vezir sana önemsiz geliyor bana ve diğer arkadaşlara önemli geliyor.Öyleyse mesaj atma lütfen.Başka nasıl şekilde ifade edebilirim bilmiyorum.
Bana göre konu gayet önemli ve boşa büyütülmüş bir konu değildir.Doğrusunu öğrenmek yerine hala karşı çıkıp "bence boş konu" deyip geçmek dik kafalılıktır.Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.