Hayır yapmadı.
"Sen borçlu değilsin üstüne alınma; ama yaran var ki gocunuyorsun" ne demek peki. Bu nasıl bir açıklama? Benim herkezin emeğine saygım sonsuz çünkü bizlerde emekçi insanlarız ama benim burda saygı duyabileceğim bir emek söz konusu değil... 2 kuruş için laf attığım felan yok; ben bu kadar şeyi 20 lira için anlatmadım; (ki bu parayla 1 gün geçinen aileler var) ben burada 20 liranın hesabını sormuyorum. Ben burada şerefimi, haysiyetimi savunuyorum. Yaşım senden küçük olabilir ama seninde bana saygı; sevgi çerçevesinde konuşman gerekiyor. Çünkü biz "ŞEREFİ İÇİN YAŞAYAN" insanlarız...
Gerçekten çok yazık saygı duymak istiyorsan saygı göstereceksin hem büyüksün diyorsun hem karaktersizsin diyorsun? Geçen sürede birşey yapmadım öyle mi ? Sürekli sana ipucu verdim yapman gerekenleri ve benim yapacaklarımı belirttim, FİLM İZLE kelimesinde 200 TL karşılığı seni 1. sıraya mı taşıyacaktım? Hit çalışması yapacaktık ve yükselmende sana yardımcı olacaktım fakat ben konuşma esnasında başkalarına sitem edinirken kendin geldin yok bana ******** dedi yok şunu dedi vsvs laf kalabalığı yaptın, saygı görmek istiyorsan saygı göstereceksin bir daha kendi konuma yorum yapmayacağım yapılmasınıda istemiyorum eleştiri olacaksa pm yoluyla iletilebilir. KONUYU KİLİTLEYİNİZ!