Geçen zaman diliminde, herhangi bir çalışma yapmadı mı?
Hayır yapmadı.
Ben sana ******** mi dedim ? Sana o günün ertesi 100 kez açıklama yaptım yinede anlamadın karaktersiz olan benmiyim? Asıl 2 kuruş için bana laf yapan kişi karaktersizdir. Bu forumda banlanmamın zerre kadar önemi yok burada iş yapmaktan emin ol daha iyi dışarıda iş yapmak, en azından emeğe saygı gösteren , hakaret etmeyen en azından önce kendini bir durdurup yahu ben kimim neyimde kime hakaret ediyorum diyen şahıslar mevcut. Yani yaşın ufak ileride anlayacaksın ben kimseyi haksız yere engellemem silmem verdiğin 20 lira sana 40 lira yollayayım yeter ki o çeneni kapa gelmiş 20 lira için karaktersiz vsvs saçmalıyorsun ben kimsenin parasında pulunda değilim yaptığım işler belli . Sana da söyleyeceğim tek şey bundan sonra başkasına hakaret edeceğine önce kendin efendi ol. Sana tek sözüm budur .
"Sen borçlu değilsin üstüne alınma; ama yaran var ki gocunuyorsun" ne demek peki. Bu nasıl bir açıklama? Benim herkezin emeğine saygım sonsuz çünkü bizlerde emekçi insanlarız ama benim burda saygı duyabileceğim bir emek söz konusu değil... 2 kuruş için laf attığım felan yok; ben bu kadar şeyi 20 lira için anlatmadım; (ki bu parayla 1 gün geçinen aileler var) ben burada 20 liranın hesabını sormuyorum. Ben burada şerefimi, haysiyetimi savunuyorum. Yaşım senden küçük olabilir ama seninde bana saygı; sevgi çerçevesinde konuşman gerekiyor. Çünkü biz "
ŞEREFİ İÇİN YAŞAYAN" insanlarız...