Rap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşey bittide bi bumu sorun oldu ?
"2.Not"'uma bak cevap sonra mantıklı birşey yazacaksan yazarsın bende okurum.Böyle bir mantıkla mesaj yazacağına hiç yazma daha iyi.(rica ediyorum konu dağılmasın)

greenman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence en mantıklısını yapıyoruz..üniversite de makale hazırladıgımda bile google diye yazdım .kaldıki eger bu google yerine gugıl dememiz gerekiyorsa diger bir ton yabancı markalar var onlarıda yazıldıgı gibi okuyalım.soni (sony) pilips(philips) diskoveriy çenıl (discovery channel) bu şekilde binlerce örnek var..bunlardan birini türkçe okunuşuyla kagıda döküp cümle içinde kullanırsanız üniversite okusanız dahi size millet ne gözle bakar tahmin edin..sony playstation oyun konsolunuz bozuldu diyelim garantiye yollarken soni pleysiteyşınım bozuldu va garanti kapsamında yardım edermisiniz diye ilgili makama yazı yolladıgınızı düşünsenize adamlar krize girer gülmekten..üstünde durulmayacak bir konu..
Sen beni tamamıyla yanlış anlamışsın.Yazımı 3-4 kez daha oku anlamassan özel mesaj at anlatayım.

DoktorTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milletin nasıl okuduğunu nasıl çözdünüz anlayamadım. Sesli konuşma odaları mı var r10'da? Konuşmak farklı yazmak farklı.
Ben yazmaktan bahsediyorum zaten.Nerden çıkardınız konuşmayı anlayamadım?Yazılarda nasıl gogle olarak yazdıklarını soruyorsanız ilk mesajımı bir kez daha(örnekleri) okuyun."Google'nin" diye yazılması sizce doğru okunduğu anlamına mı geliyor.

@Bahreyn:Sevgili bahreyn,ben size "hakem gol vermedi diyorum siz bana "ondan daha önemlisi hakem hızlı koşmadı" diyorsunuz".Ben Türkçe'yi mükkemmel bildiğim/kullandığım iddiasında değilim ki? Ama gördüğünüz gibi elimden geldiğince düzgün kullanmaya çalışıyorum. (yha neden qullanmıyım qi şeklinde kullansam pek hoş olmaz değil mi ) Ek'lerde hatam olabilir.Ama bu benim bahsettiğim konuyla kıyaslanamayacak bir konu."Google" ile "benim ek'lerim" in kıyaslanması enteresan olmuştur.Eğer forum Webmaster forumu olmasaydı ve Türkçe dil ağırlıklı bir forum olsaydı hatalarımı düzeltmeye çalışırdım.

@Serseri :"Okuyup yazzarkende öyle kolayına geliyor." Durum bu kadar vahim olduğunu sanmıyorum.Sorunun bilmemekten kaynaklandığına inanıyorum.
İngilizce değil Türkçe'yi bozanlar karşısında da ne kadar duruyorum bilmemektesiniz o yüzden yorumda bulunmayalım.

@Anybody:Ben bu konuyu önemli görmeseydim açmazdım.Demek ki dert ediyorum ki açıyorum.Beyenirsiniz beyenmessiniz , desteklersiniz desteklemessiniz orası sizin bileceğiniz iş.Ayrıca sizn okuma ve yazma şekliniz doğru zaten.Birinci mesajımı bir kez daha okuyun öyle cevap verin lütfen.

@Vezir:Bizim "Garbage" (Çöp) mesaj diye dediğimiz mesajlardan birini atmışsın tebrik ederim."2.Not"'umla aynı kategoride bir post.Hakaret olarak algılama ama bir düşüncen varsa yaz , yoksa yorumda bulunmamanı rica ediyorum.

Bir kez daha açıklık getirmeyi uygun gördüm.Dikkatsiz okuyan arkadaşlar var diye bir kez daha söylüyorum.

Ben Google'ın gugıl veya gogıl demesine karşı değilim aksine olması gereken bu.Ama Google'a gogle diye hitap etmek(yazmak) çok büyük bir yanlıştır.