hocam sana hak veriyorum kimsenin satış başlığı hakkında baltalama ya hakkı yok ama sende öyle bi diyorsun ki duyanda dünyayı kurtardın sanacak.
Diyorsun okey kelimesinde 3. sayfaya geldi cok zor. yaw neresi zor bunun. okey kelimesinde 3. sayfada olsan 10 20 tane hit ya gelirr ya gelmez. He scriptlerin kalitelidir tasarımın özel özgündür incelemedim anlamamda okey işinden orası tabiki eyw. ama kelime olayında insanları hiç bilgisiz yerine koyuyorsun.
Kazanç vs olaylarına hiç girmiyorum. Amacım kesinlikle baltalamak degildi. Dayanamadım bende yorum yazmak zorunda Hissettim kendimi
Satışı Yapan arkadaş kusura bakma yorum için. Hayırlı satışlar
sanırım sen bu okey ve sohbet olayını bılmedıgın için senın bu yorumun cok normal. örnek vermek gerekirse bugun gir google sohbet yaz. birinci sayfadakı siteler ile 2 yada 3 cu sayfadaki siteler arasında cok fark vardir.
sohbet kelimesinde 1 ci sayfada olan siteye 2000 tekil giriyorsa sohbet kelimesinde 3-4 cu sayfadaki sitelere 200 300 tekil gelir. yani user gelir.
okey kelimeside boyle 1 ci sayfada isen gunluk en az 2000 tekilin vardir.ve kalıcıdır. calışmasını bilirsen tabi.
ayrıca sattıgım site kadin magazin blog vs vs vs degil. okey oynanılan site. sistem alındıgı zaman bunu paraya doktugun zaman ucuk paralar kazanabilirsin ornek olarak. hakkarim.net. ve diger siteler.
ayrıca ben dünya kurtarıyor gibi Konuşmuyorum. bilip bilmeden konuşuluyor... yok word press miş yok. sıfırı fazla atmışsın. vs vs
ben bir emsal gösterecegim.
100 200 userli siteleri bazı arkadaşlar.
1000 ytl gibi rakamlara satıyorlar bu okey olayıda hemen hemen aynı.
ama bazı arkadaşlar konusuyor bilip bilmeden.
neyse satış gunceldir arkadaşlar. site şuanda okey kelimesinde 2 ci sayfadadir.
lütfen bilip bilmeden konuşmayın. ben sitemi bu fiyata satıyorum. herkez kendi bildigini kendisine saklasın.
neticede. ben burda
yalansız. ve herşeyi ap acık ortaya dökmüşüm gereksiz yorum yapmayın
lütfen. iyi forumlar dilerim.