"Bu adamla iş yapan herkez "O"nun gözünde şerefs.z ..." iş yaptırmaya çalıştım şerefs.z damgası yedim :S Üstelik sadece bende değil iş yaptığı herkeze bunu söyledi.. MertVural beni report edermisin bilmiyorum; çokta önemli değil ama sen gerçekten "karaktersiz bir adam"sın! Sana abi dedim işi anlaştık bir kısmını ödeme geçtim (ki ödeme geçtiğim parada hala kendisindedir iade felan etmedi..) ardından kendisi kalan kısmını borçlu olduğu bir kişiye geçmemi söyledi bende sadece gittigidiyor üzerinden ödeme yapabildiğimi internet bankacılığımın olmadığını ve havalede yapamadığımı belirttim borçlu olduğu adam bunu kabul etmeyince MertVural denen haysiyetsiz aynen şu cümleyi sarfetti: "Ulan 40 kişinin borcu var ama biri bile ödemiyor şerefs.zlerin. Akşam akşam tepem attı" dedi ve direkmen beni engelledi. Engeli açtığında neden bu tarz bir söz sarfettiğini sorduğumda "Sanane sen borçlumusun" dedi. E madem ben borçlu değilim neden o cümleyi sarfedip beni engelliyorsun? Ardından birde kendini şöyle savundu "Yaran var gocunuyorsun demek ki?"... Şimdi soruyorum size arkadaşlar bu ne demektir? Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız? Ben ne yapayim? Bana ödediğim miktarı geri ödeyeceğini söyledi bende o sorun değil hallederiz ama senin bana sarfettiğin cümleler ne gibisinden sürekli sorular sordum. Ardından tekrar hakeretler ve beni engelleyip sildi...
Arkadaşlar anlattıklarım biraz uzun ve karışık olmuş olabilir Sürç-ü Lisan ettiğsem affola...
Ama inanın daha yazacak birton şey vardı. Çok dolu ve sinirliyim. Böyle "KİŞİLİKSİZLERİN" artık r10 da barınması benim gibi birçok kişiyi rahatsız ediyor. Gerekenin yapılmasını arz ederim.
Saygılar;
MehmeTTemiz
Geçen zaman diliminde, herhangi bir çalışma yapmadı mı?