SGB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsan daga küsmüs dagin haberi olmamis,sanki google'nin cok umurunda.Google in nefreti körükleyici ilanları kabul etmediği şirketin politikasında acik acik yaziyor.Simdi peki ornek Yunanlilar benzeri bir reklam kampanyasi duzenlese ve Türkleri karalasa biz bundan hosnut olurmuyuz ? Ayrica madem google karsi bir kampanya duzenlemek isteyen webmasterler var o zaman google arama motorunu,adsense,adwords'u kullanmayi derhal biraksinlar.Bu oyle 2 satir yazi ile olacak bir sey degil,google tek basina tekellesmis bir kurulus ayrica uluslarin ve butun insanlarin baris ve ozgurluk icinde yasamasi icin az cok caba gosterilmesi gerekirken, 90 kusur sene onceki olaylari ısıtıp ısıtıp ortaya koyan kim olursa olsun baris cabalarinin onundeki en buyuk engeldir.Benim sitem neden google tarafindan indexlenmiyor,neden google pagerankim dustu,neden adsense az para veriyor,adwordsta reklamlarim neden cikmiyor,seo yapsam google'de yukselirmiyim diye sikayet eden webmasterler google yi kullanmayi surekli tamamen birakinda goreyim sizleri.Iste o zaman protestonuz bir ise yarar ama nerde...
Senin siten yok mu dostum? Başkalarına öneride bulunuyorsun. Hadi 5-10 kişi daha bulalım bu dediklerini birlikte yapalım. Ben hazır olduğumu söyledim zaten.
Google'da arama yapmam bing kullanırım, yahoo kullanırım. Google çeviri yerine hemencevir.com kullanıyorum zaten. gmail adresim hotmail'in alternatifi olarak duruyor onu kullanmaktanda vazgeçerim. Adsense yerine Alternatif reklam araçlarına yönelirim. Çin "Baidu" arama motorunu kullanıyor bizden de hiçbir eksikleri yok fazlaları var. Çin'deki webmasterlar google geliri sağlamıyorlar ama başka reklam gelirleri var.
Savaşmak ve kararlı olmak düşmanı yıldırır.
Bknz. Kurtuluş savaşı.