İlk başta dtp'yi isim olarak kastetmedim, dtp suanki piyon, dtp sadece basit bir aracıdır, terör artık sadece silah ile değil, para ile siyaset ile yapılmakta, bu şekilde ancak "amaçlarına" ulaşılır.pkkyı yönetenler aynı zamanda dtp yi de yönetiyor, arasında ki bağ çok açık, pkk yı destekleyen örgütler,gruplar ve parasal kaynaklar bunu dtp aracılıgı ile yaptıgını sanırım siz benden daha iyi biliyorsunuz
x adlı kişi dtp partisine kaynak saglıyor, dtp de pkk ya kaynak saglıyor kısacası.
eger ordaki x ve dtp olgusu hiç olmasa sadece pkk olsa emin olun zaten kendileri tuvaletlerini yemekten ölmüşlerdi çoktan : )
ben bu ülkede Tsk hariç zaten hiç bir kuruma güvenmiyorum ve çoğunun artık ülke menfaatleri için çalışmadığını düşünüyorum.burda ki gizliden laf sokmanız da bence boşa olmuş çünkü.
Pkk'lıları isyancı tanımıyla söylemen de senin ne tarz birisi oldugunu bence açık bir şekilde bildiriyor.Neyse
ben diyorum ki DTP kapatılmadıgı yıllarda hiç mi şehit vermedik ? dtp nin tek isteği pkk nın istedikleri değil mi ? ya pkknın isteği toprak değil mi ?
eger toprak verip anlasılacaksa, bırak ben ve 2 abim de ölürüz emin olabilirsin.
Muhafazakar arkadaşların kullandığı bir söz vardir "bu dünya bizim değil, sadece bize emanet edilmiş" bende diyorum ki bu ülke bizim değil sadece "Atalarımızın emaneti".
Ben de aynı fikirdeyim. Ne Kürt nüfusunun ayrılıp ayrı bir ülke kurmasını desteklerim, nede başka bir şeyi. Benim demek istediğim, kan dökülmemesinin gerektiğidir artık.
Kürtler ile kardeşçe yaşayabilecek bir Türk toplumu var bu ülkede. Şki kardeş halk, bir arada yaşayabilir, bu kavga, bu öldürmeler neden diyorum işte.
Her neyse konuyla ilgili ben demek istediklerimi dedim. En iyi şekilde kendimi ifade ettiğimi düşünüyorum. Bundan sonraki tartışmalar, faydalı olmaz benim için. Nitekim aynı çerçevede dönüp dolaşacağımız çok açık.
En azından ortak bir noktada buluşuyoruz. Bu iki halkın kardeş olduğu, huzur için farklı bir devletin gerekli olmadığı ve artık insanların ölmemesi gerektiğini. Yeter.