Ben bir Rizeliyim Aslen ve istanbulda büyüdüm şidmdi de izmirde yaşıyorum... Aslen Lazım Kafkas kökenliyiz. Yıllarca yurdun 4 bir yanında ülkeyi Bir Türk Gibi Temsil ettik. Aç kaldık, açıkta kaldık, üzüldük, haksızlıklara maruz kaldık ma abir gün biz dağlara çıkalım hakkımızı arayalım, ezik milletiz biz Türkiyede gibi bir politikalara girmedik. Ki dağ bakımından Rize ve karadeniz mükemmel yapıya sahiptir.

Türkiyede bir etnik grup ki cumhur başkanı oldu, en zengin iş adamaları onlardan çıktı, yer altını yönettiler, sanatı yönettiler, türkiyede uyuşturucuyu yöneten insanlar, aşiretlerin servetleri bu gün büyük şirketlerle boy ölçüşüyor ve böyle bir etnik grup eline silah alıp dağlarda olmayan hakkını arıyor. Bas bas bağrıyor biz eşitlik istiyoruz, biz özgürlük istiyoruz diye. Mehmetciğe silah sıktı, masum köyleri darmadağın ettiler, büyük şehirleri kana buladılar amaçlarına ulaşmak için.

Torontoda 3 milyon alman yaşıyor, amerikada 4 milyon hindli yaşıyor, almanyada 1-3 milyon arası Türk yaşıyor. Bunlar hiç bir zaman ayaklanıpda biz ezik yaşıyoruz, biz öle yaşıyoruz biz böle yaşıyoruz diyiipte terör estirmediler. Ki ordaki insanlara faşistce, ırkcı saldırılara maruz kaldılar, 2-3 sınıf insan muamelesi gördüler, ezildiler, diri diri yakıldılar.

Kaldı ki merak ediyorum bu PKK partizan v.s kürt teröristler neden karadenizdeki bakir dağlara gelemediler, barınamadılar, ki oralar G.doğuya oranla dağda yaşamak hem kolay hemde saklama acısından daha da elverişlidir? Neden barınamadılar, neden karadeniz köylerine dadanamadılar.. Çok denediler, çok sızdılar dağlara ama ne oldu benim dedem babam amcam askere haber vermeden çıktı SIKTI kafalarına barındırmadılar...

Şimdi televizyonlarda ağlayan terörist anneleri o kutsal mehmetcik annelerine beyaz tülbent uzatıyor bu kan davası bitsin diye. Şimdi mi aklınız başınıza geldi, 20 yıldır neredeydiniz ki aynı anneler değilmiydi doğuda pkk kutlamalarında bayrak açıtlar meydanlara döküldüler 20 yılda ölen 235.000 mehmetcik ve sucsuz insanlarımızı şimdi mi anladı bu şeref yoksunu insanlar. şimdimi kan bitsin bize siyaset yapma izni verin demek dahada kolaylaştırdıkları için mi yoksaa... Uyan ey TÜRK evladı bu siyasi oyundur bunlar 20 sene öncesinden kuruldu 235.ooo insanımızın kanıyla 2o yılda zemin hazırladılar. Bilinçlerimize olamayan bir acitasyonlar varlıklarını kazıdılar...

HADEP di DTP oldu ama asıl isimleri hiç değişmedi PKK. Neden hala daha DTP pkk la ilişkisi olmadığını idda edemiyor. Gazetelerde belgelendi PKK li dtp milletvekillerinin dağlarda peşmerge kıyafetleriyle Mehmetciğimize, bu gün onları MEclis catısı altında koruyan Şerefli TÜRK polisimize Kurşun sıktıkları.

Uluönder Atatürkün Kurduğu şerefli Şanlı C.H.P. adında halk partisi geciyor ama halkının yanında değil, acın, acıkta olanın yanında değil, Cephede milli mücadelede yıllarında türbanıyla mermi taşıyan analarımızın nenelerimizin Dinini yaşayan insanlarımızın TÜRBANLARIYLA 20 yıldır uyutyorlar insanları. CHP en son ne zaman iiktidar oldu... Ne zaman bu ülke için tabana yayıldı, halkın arasına girdi, aç, eğitimsiz insanlara bir el uzattı merak ediyorum ne zaman? Burjjuvanın yanında oldular, zenginle oturdular zenginle kalktılar, tek amaçları meclise girmek oldu.. Adları Ana Muhalefet Partisine çıktı ne oldu hala daha bu insanlar bu ülkede Oy lıyorlar.. Benim vergimden emeğimden maaşlarını alıyorlar.

Bir anı; izmir YKM nin önünde aydınlık dergisi standı kurulur... Eline dergi alan cocuk bas bas bağırır Türkiye amerikan mandası oldu, TAyyip İmf ye tapuyu veriyor onu yapıyor bunu yapıyor diee... Çocuğa yaklaştım.. ve merhaba bu dergi neyden bahsediyor ilgimi çekti dedim... Çocuk yarı kürtce yarı türkçe ezberlediği cümlelerini anlattı gitti ve en son dediki biz bu gidişle amerikan kuklasından başka bişey olmayız dedi ve devam etti...

Ama çok gariptirki bunları anlatan milliyet, çağdaş Atatürkçü gencin Kıcında LEVİS pantolon, Qicksilver t-short ayaklarında convers...

Gerisini varın Siz DÜŞÜNÜN

Bir gece Ansızın 82 musul, 83 kerkük, Bu vatan kimsesiz, sahipsiz değil....
Atatürkün yaptığı milli mücadele ruhu şuanda bu topraklarda devam ediyor... Birileri izmirde istanbulda samsunda malatyada İttihak ve teraki yi yeniden var ediyorr...

Not: Amaç siyasi v.s bir ayrımcılığa neden olupta forumda sorun yaratmak değildir. Sadece insasnlarımızın kafasında bir nebzede olsun soru işaretleri yaratma bilme çabasıdır. DTP ve PKK nın son zamandaki politikaları üzerine