Afedersiniz de, forumdaki herkesin SEO ile mi ilgilendiğini sanıyorsunuz ? Arkadaş bir paylaşım yapmış ve buna saygı göstermek yerine gereksiz buluyorsunuz. Ben çözemiyorum sizi gerçekten...
Bence SEO'ya ilgi duymaya başlayanlar için güzel bir döküman.
Yazan arkadaşı tebrik ederim.
Ya müdr öyle yorum yapıyorsun ki. Google Optimizasyon alanı burası. İşi yeni öğrenen adamın burada ne işi var. Burası genel ve temel kavramları öğrenmiş adamların tartışacağı alan. Yeni öğrenenler için yeni başlayanlar alanı var.
1) Makaleler seviyesine bakılmadan çok okunsun diye en aktif bölümde google optimizasyon alanında açılıyor.
2) Bu tarz alt seviye makaleleri çok göreye başladık. Bence bu iş artık kötü niyetle yapılmaya başlandı. Yani bazı seo meraklısı arkadaşlar seo konusunda makale yazıp sonra buraya gelip kendi sayfalarından alıntı yapıyorlar. Sonra hem anasayfalarına hem makale sayfalarına link atıyorlar. Böylece nofollow bile olsa içerikdaş ve kaliteli bir siteden link almış olmanın yararına oynuyorlar.
3) Bu forum ve bu alan orta ve üst düzeye hitap ettiği için bu kadar popüler. Alt seviyeye yönelik bu kadar makale gördükçe bu forumun kalitesinin giderek düştüğünü daha iyi anlıyorum.
4) Özgüven iyi bir şeydir de herkes yazı yazamaz. Herkes öğrenir ama herkes öğretemez. Herkes bilebilir ama herkes alatamaz. O yüzden bu kadar alt makalelerinizi uygun alanda alt seviye kullanıcılara hitap eden forumlarda ya da konularda paylaşınız.
Tekrar ediyorum Title nedir bilmeyen adam Yarım yamalak makaleler ile öğreneceğine gitsin bir html kodlama kitabı alsın önce tüm html tagleri ve anlamını ve kullanılışını tam olarak öğrensin.