hocam benim çok aşina olduğum bir konu bu ben çok kafa yordum işe ne kadar yaradı bende bilinmez melik safi duyarın mega hafıza kitaplarını okudum biraz öğrenmede yoğunlaşmada işe yaradı gibi kaşık bükmeyi asla beceremdim düşüncesel olarak çok etkisi oldu
arkadaşllarında dediği gibi çok kafa yoran beynini yoran bir oluşum bu mentalizm çok zordur
bir arkadaşımı karşıma alıp nerdeyse 1 saate yakın gözünün içine bakarak düşüncesini okumaya çalıştım kendimi çok kastımmı kulaklarımda çok fazla uğultu oluşuyordu alnımdaki sinirler aşırı gerildi gözü kırmadan durmakta çok zor olan bişey ama okuyamdım işte
hayatta en çok istediğim şey gerçe bu imkansız ama birisinin aklını okumak düşüncesi yada aklına sorgu gönderip benim istediğim şeyi söylşemesi yada yapması biraz hayalciyim belkide
ee nede olsa x men leri izleyerek okuyarak büyüdük özellikle prefesör xavierin düşünce yeteneğine hayrandım halende öyleyim
bence sende fazla kafayı takma zira insanın psikolojisi bozuluyor sonuçta matrix dünyasında yaşamıyoruzki neo gibi kaşıkları bükelim herşeyi duruduralım yapanların kimi vücudundaki bazı maddleri yüksek bizde varmı yokmu bilemyiz belki herşeyi 3000 yılında yaparız görseydik olabilirdi