aquadark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumunuz için teşekkürler ufuk bey.
sizinle güzel alışverişlerimiz oldu ve olmakta ama malesef her insan sizin gibi namuslu ve şerefli değil.
beni tanıdığınız gibi anlım ak scripti sattığım arkadaşlara yenisini yazıp vereceğim.çirkeflik bu dünyada geçerli ya öbür taraf.? neyazıkkı ar damarı çatlamış dolandırıcılığı ilke edinmiş insan müsvetteleri yüzünden okadar işimin arasında yenıden zaman harcayıp script yazmak zorundayım.hayatımızda en kıymetlı ve geri alamadığımız faktör ise zamandır zamanı harcayan 3 5 kuruşuma mani olan bir insanın zaten yatıcak yerı yoktur.indirip kuran bir hayır duası eden arkadaşlara analarının ak sütü gibi helal olsun.
Arkadaşım kendini aşıyorsun,Sen kimsinki bana ******** diyorsun asıl ******** namussuz olan sensin söz verdiğin işi yarıda bırakıp engelleyen insan sensin senin yaptığın şerefsizlik dolandırıcılıktır.
Kendine söylenen şeyleri gelip burada altta kalınca bana söylemeye kalkma.Namusunla adam ol birazda yazdıklarıma yorum atmaya çalış milletin yorumlarına atlayarak hakkımda laf yapma.
Senin yaptığın şerefsizlik dolandırıcılıktır insan olsaydın teslim etseydin söz verdiğin gibi scriptimi şerefsizlik yaparak yarım bırakıp engelleyip gitmeseydin.
Allah o 50 TLyi ailenden çıkarsın eğer ben haklıysam,eğer sen haklıysan benden çıksın o para.Terbiyesiz herif.

catlakcocuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 nizide tanımıyorum ama yukardaki yazın dikkatimi çekti. Her hangi bi sıkıntı olmasaydı böyle bişey söyleyecekmiydin ? ( Zaten script sahibi arkadaş öyle bişey olmadığını söylemiş. Benimki sadece merak. )
Kendisi benim eski geçmişimi araştırınca bende ufak bir açığını söylim dedim,Temayı editlediği için o ücreti hak etti diye birşey söylememiştim ama kendisi gidip altta kalınca benim geçmişimi araştırınca bende ufak bir açığını söyledim.

Saygılar...