pardon ? şimdide zora gelince scriptim nurbilişimden editmi oldu ? sadece zavallı ve aciz oldugunu kanıtlıyorsun. madem scriptim edit kodları verıyorm bilen arkadaslar baksın sölesın nurbilişimdenmi script ? scripti sattıgım akradaşlardanb çok özür diliyerek bunu yapıyorum be kendılerıne yenı scirpti yazma sözu verıyorum..
El emeği göz nuru scriptime b o k attığın için 50tl verdıgın scripti satışa ben bedavaya verıyorum kodları ınceleyıp arkadaşalr geri dönüş yapsınlar sanada ders olsun.

natro.comun kullandıgı domaın sorgulama scriptini almıştım haliyle hazır oldugu ıcın kodlara bakmadım muhtemelen orada geçiyor olmalı nurbilişim diğe bu cahil arkadaşta nebilsin kodu ne bilsin php'yi ne bilsin algoritmayı işi gücü insanlra b o k atmak?
yukarıdakı ıddalarıma cevap veremeden scriptime *** attı ve msnden bana hala her yorumuna cevabım vardır diğe ibare yapıyor *********** ve düzanbaz kişiliğini ön plana koyuyor.
ve ve ve ihityacım oldugu halde günlerce çalıştıgım el emeği scriptimi bedavaya vermek zorunda braktıgı için.hakkımı helal etmıyorum öbür tarafta dolandırdığı insanlarla birlikte yakasında olucağım.
scripti bu
adresten indirip lütfen inceleyiniz.
Şunu unutma ben namuslu ve şerefli bir insanım yaptıgım işlerde hepbu yönde oldu sen ahlaksız ve vicdaniyet yönü yoksun kalmış bir vatandaşsın.ettiğini elbet bulursun.
Sen zora gelince konuyu o tarafa bu tarafa çekiyorsunda biz senin sistemin hakkında gerçeği diyincemi aciz oluyoruz.
Öbür taraftada yakanda olurum,50 TL'sinde değilim ama verdiğin sözü yerine getirmedin diye o 50 TL sana haram olsun.
bana verilen script linki :
http://uploaded.to/file/v4qrte indirin arkadaşlar,bana verdiği link.
Temp klosörüne girin,Moduller klosörüne girin,alan_adi.php bunu açın aratın Nur diye çıkıyor
Sadece seni kınıyorum,işini yarım bıraktığın için ve boş yere konuyu altta kalınca başka yerlere çektiğin için.O 50 TL'de haram olsun sana.Allah kim haklı kim haksız biliyor o para illa çıkar senden.
Hayırlı akşamlar...
Saygılar...