Cem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olaylar çok hızlı gelişmiş kızın tepkisinin pek iyi olacağını zannetmiyorum hatta tepkisiz kalabilir bundan sonra
Her sevgide bin ah ettim derler ya o misal
Nbilecenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kızın üstüne böyle çok gidersen kendini bişey sanır...kusura bakma dostum ipleri şimdiden kızın eline vermişin.
versek ne olurki cevap yok
Likeliness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapılacak şey sabretmek, beklemek...
her seferinde bekleyen oldum be..
Forumkolik.biz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SMS ile açılman biraz hatalı olmuş ikinci mesajı atmaman gerekirdi.Belirtiler olumsuz olsada ümidini kaybetme kız senden hoşlandıysa buna karşılık muhakak verecektir.
teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arayıp da söyleseydin olmaz mıydı diyorum Mesajla anlaşmak da zor.Kontörü yoktur, mesajı görmemiştir, uygun değildir, belki dardadır, zordadır vs..ne bilebilirsin ki.
Yozgat'ın bir ilçesinde oturuyor zırt bırt gelinecek sekilde değil bugun cagırdıgımda gelseydi ancak o sekilde olabilirdi. Arayacaktım aksam evde acamazdı..
Ugur1905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yanlış bir yol izlemişsin toparlamaya bak, ikinci mesaj çok gereksiz. senden hoşlanıyorum diyip bırakacaktın öyle çıkma teklifi şans verme işine felan girmeseydin keşke dostum kızlar böyle peşinden koşulmayı pek bi sever.
Aşkta kaçan savasta kovalayan kazanır derlerya ben her ikisindede kovalıyorum %50sini kazanıyorum..
Erol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belki kontörü yoktur
ama sana taviyem bağlanma.. vazgeçmek kolay olsun..
mesaj attı ona cevaben yazdım. yine yeniden her sevgide bin ah ettim.

loperselim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
söylemen güzel olmuş, özgüvenin için tebrik ederim (:
teşekkür ederim.