Arkadaşlar birkaç gün önce bizim okuldaki bir kız ile sohbet etmeye başladım.
İşte konuştuk konuştuk üç gün içinde çok şey paylaştık. Bugün bir avmde gezerken onu gördüm kalbimin ritmi değişti gerçekten çok heyecanlandım uzun süre sonra bir kızı gördüğümde kalbim kıpır kıpır oldu.
Merhabalaştık neyse biz gittik. Giderken yanımdaki arkadaşım sen bunu gerçekten seviyorsun görünce çok aşırı değiştin heyecanlandın vs. vs. dedi. O anda bile kalbim kıpır kıpırdı..
Görüşelim diye mesaj attım ancak görüşemedik..
Akşam eve geldiğimde;
Bugun seni gordugumde kalbimin ritmi değişti çok hızlı carptı uzun sure sonra birini gordugumde bu kadar heyecanlandım. çok kısa suredir konusuyoruz daha once cok terkedildim diyebilirsin ne desende haklısındır. Belki hala gidenleri sevio olabilirsin. insan hergün baska birşey ogrenir derlerya ben bugun seni gercekten sevdigimi ogrendm bana veya bize bir sans verirmsin diye bir mesaj attım. 20 dakika geçti cevap gelmedi.
Cevap vermeni isteyemem kısa süre içinde haddimi oldukça aştım zaten kusura bakma. şeklinde ikinci bir mesaj attım. Şu anda yarım saat oldu sanırım hala bir cevap yok. Kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum. Bu aşamadan sonra yapacak birşeyler hala kaldımı??