çok güzel düzenbazlık yapıyorsun zeki olduğunu sanıyorsun ama kendini ele veriyorsun.
peki şimdi sana sormazlarmı madem adamın senı engelledıgnı gördun diğer msnınde açıktı neden uyarmadın onca saat konu açılınca screen attın ? yoksa bir ara lazım olur diğe screenmi alıyorsun hali hazırda bulunsun diğe ?

ayrıca attığı resme bakın birinde iletim nick yazıyor diğerinde ise link var ne bune çelişki ? ve ilk msnde nıckımın yanında çevdımdışı yazıyor diğerinde ise hiçbir sey yok unuttunmu orayada çevrimdşı yazmayı ?
attıgın ıkıncı screen e gelelim yazışmaları eklemışsın iyi güzel afferm orada nerede akşama yaparım demışım ? yoksa tmam onuda yaparızmı demişim ? sistemın gördun begendın sattım zorlamı saattım ? sana iylik olsun scriptini bile kendım kurdum bumuydu karşılığı ?
+ + isteklerde bulundun onları bile yaptım ıtıraz etmeden ? birde çıkmış insafdan söz edıyor ben hakkımı kımseye helal etmıyorum.madem yaptıgım iyilikleri görmezden gelip satışımı baltalamaya cürret ettin öbür tarafta yakandayım.yalanla dolanla kımsenın bıyere varamıcağı gıbı sende varamazsın.alışverişim oldugu herkese report ediceğim bu konyu kımle ne sorunum veya bir tatsızlıgım olmuş.istediğin kadar itirader kullan konuyu şuan yetkılılere bildiriceğim akşamda msne girdiğimde ilk işim senı lıstemden sılmek olucak.

şuan ara ara bakabiliyorum tatildeyım o yuzden arkamdan ıstedıgn kadar atıp tutabilirsin geri döndüğümde hesaplaşırız.
bu arada forumda arkadaşın adını bir araştırıyım dedım nedir neyin necisidir.
herkese aynı suçalamaları yapan kendı gibi sanan bir vatandaş oldugunu gördum
şurdaki konuya bakarsanız yine satışı baltalamış ve satıcıyı yamalamış birisi bu işi meslek edindin kendıne herhalde ?
bu arada VPs dolandırıcılığın ne oluyor yeni okuyorum onuda ?

ilk mesajında bana pm atsaydın ulaşamadığıan dair terbiyesiz diğe hakaret ediceğine yaptıgın işler benı ılgılendırmez bukadar dökmezdim senı ortaya benden özür dilemediğin takdirde ise kendi isteğini kendin yaparsın.beni itrader ile tehdit ediceksen sorun değil karşılıklı itraderlerşiriz.