Malesef aynı sıkıntıları bende yaşadım
Kısaca anlatayım
Buradan reseller hızmetı aldım. Sınırsız domaın, sınırsız ozellık bılmem ne
On gün sonra aradılar bana dedıler kı bır üst pakete gecmenız gerekıyor oysa onların belırledığı lımıtlerrle uzaktan yakından alakam bıle yoktu, hadı neyse dedık üst pakete geçtık , haftada bır sıteler kapanır müşterıler arar, maıller ulaşılamaz, sıkıntı oluştuğunda SMY nın telefonlarına bır şeyler olur açılmaz , gerçı normaldede açımlaz ya, sonra derler kı sana bak bütün sıtelerın elımde vermem yedegını kalırsın sap gıbı ortada neyse ıte dolaşmaktansa, çalıyı dolaşmak ıyıdır dersın sakat makat devam eder sıteler ancak canına tak der artık çünkü haftada bır sıtelerı off yaparlar senden habersız bı bakarsın kı bır haftadır sıten kapalı ruhun bıle duymamış, destek ıstedgınde bızı cok rahatsız edıyorsunuz derler. Yedek ıstedıgında veremeyız sızı mutlu etmek ıcın dığer müşterılerı rahatsız edemeyız derler Ben on beş yıldır bu ışlerın ıçındeyım bole rezıllık boyle onursuzluk gormedım. Sadece bu kadar dıyorum En sonunda da yedeklerımın hıç bırını vermedıler üstelık sıtelerımı of yaptıkları ıçın ftp dende çekemedım, bır sene oncekı yedeklerımle yenı servera taşındım. Hakkımı ahrette söke söke alacağım ınşallah ışın kotu tarafı hala kendılerını haklı hısseden mesajlar yazmaları. SMY de aynı sorunu yaşayan onlarca kışı ıle konuştum.
Yazık çok yazık....