aquadark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşşağıdakı mesajıma göz at tatildeyim yazıyor değilmi ? ayrıca 2 msn adresimi engellemişşiniz yaptıgınız terbiyesizliktirmi ?
Ulan yalancı herif daha geçen yıne geldın msn adresımı engellemişsin diğe sana demedımmi 10tane msn adresıne gerek yok listem zaten doldu taştı diğe ? tamam demedinmi bana ? konuşmalarımız kayıtlı duruyor sen kımsınde beni terbiyesizlikte suçlayıp insanların kafasını karıstırıyorsun ? kimsin ? scriptle kaç gun ugraştım senın için ? terbiyesiz 10 kere logo değiştirdim yok kırmızı olmamıs yok sıyah olmamıs scripti gördün aldın üstelik psdlerınıde verdim sana benmi uğraşmak zorundamıyım ? arkadaşlar bu adam yalancının tekidir bunu anladım.bütün konuşmalarımız kayıtlı 2 3 gündür benı beklyıorsun öğlemi ? daha 2 gun önce konustuk senınle değişikliklerını yaptım bukadar kişiye sistemi sattımda sorun yaşamadım veya yaşayan olmadı bir senmisin arıza ?
laflarına dikkat et bu tarz hayal gücü geniş insanlarla alışveriş yapılmıcağını öğrendim scripte değişebilicek yerleri kırmızı yaparım dedim demez olaydım terbiyesiz oldum.burada scripti almak için 2gundur pm üstüne pm atan arkadaşlar var onlara bile cevap veremezken sendenmi kaçıcaktım ?
bu söylediklerıme tek tek yanıt bekliyorum.yoksa konuşmalarımızı ekliyeceğim. siteye giriş tarihlerıme baksan anlarsın neyın ne oldugunu ayrıca bir maruzatın var isede pm atman yeterli olucaktı amacın farklı birşeyse hodri meydan.
Kaç gün uğraştın benim için ? Ödemeyi geçtim sonra sistemi kurdun bıraktın,Ertesi gün geldin logolarını değiştin bu zaten senin normal yaptığın şey,Sen bir msnemi değil 2 sinide engellemişsin sen kimsin bana terbiyesiz diyorsun ?
Bak buda resim hale engelliyim.
[media]http://img195.imageshack.us/img195/9357/serefp.jpg[/media]

Ve sen gelmiş kendini savunmaya kalkıyorsun ? Bari engellimi kaldırda savun
Diğer msnemi engellediğinde birşey demedim liste dolu dedin.Gerçek msn adresimi ne için engelledin ?

Yalancı sen miyim ben miyim resimde belli

Saygılar...