Sunucumuzda WordPress kullanan tek müşteri siz değilsiniz.Sorunun sizle alakalı oldugunu belirtip hayırlı çalışmala diliyorum..
Benim AlfaBilisim'den yana bir sıkıntım yok hatta çok memnunum, r10'da 15-20 kadar hosting sağlayıcı ile çalıştım ve Eser Bey kadar yardımcı olanını görmedim.
EseR Bey gerçekten çok kaliteli hizmet sağlayan birisi. Ne zaman bir sorunum olsa sağolsun yardımcı olmakta. Ben AlfaBilisim'i kötülemek için yazmadım.
Kurulumu tam olarak yapamamış olabilirsin. Yada dosyalar eksiktir. WP en basit kurulan sistemdir.
İlk defa WordPress kurmuyorum hocam, diğer kurulumlar da ne yaptıysam yine onu yaptım. Dediğin gibi belki bir sorun olabilir. Bütün dosyaları kurduktan sonra yine attım fakat sorun değişmedi. Birazdan bir iş için dışarı çıkmam gerekiyor, akşam dönüşte sıfırdan tekrar bakacağım.
Düzenleme : Her fırsatta AlfaBilisim.Net sahibi forumdan
EseR Bey'in kaliteli hizmet sunduğunu dile getiriyordum. Bu konuyu henüz kendisine iletmememe rağmen kendisi sorunu bulmuş ve halletmiş. Sorun dosyalardan birisindeymiş sanırım, kendisi WordPress'i kurmuş ve şifremi PM ile göndermiş. Hosting satın alacakken kesinlikle
EseR Bey'le görüşmenizi tavsiye ederim.