ewet bu konuşmayı yapan kişi benim şimdi sus sus bi yere kadar..
ben nurettin gültekin değilim herkez bilsin kim olduğumda bu saatten sonra kimseyi bağlamaz ama papahan33 denilen karaktersizden alabilirsiniz

karektersiz diyorum sölim sebeplerini ondan sonra bu arkadaşın açtığı konularla sitemde çıkmazın içine girmiştir ..

arkadaş ben yokken bende bi müşteri iken emin beyden bedava hosting alıyor

14 tl domain parası ödüyor başkada bişey yok tmm 14 tl hakkı var domain uçtumu ? yok duruyor elinden alan oldumu ? yok peki bu karaktersiz insan daha yaşı 18 yaşının verdiği cahiilkten bu işleri açtı başımıza.. tmm 7 ay önceki borcu olabilir beni bağlamaz o olay benim dışım ..

en başa gidersek nurettin gültekin kendine ortak die birini aldı sözde bir kaç milyar ofis parası vermiş (yalan) nurettin gültekin belkide hosting piyasasındaki en temiz kalpli en eli açık birisidir bunu iddia ediyorum kimne derse desin

nurettin bey yurt dışına çıkmak zorunda kaldı adamın arkasındn iş çevirdiler yok feri gelmicek sitemde.com u bize yıkacak adamlar işi bilmiyorlar ortalığı bir birine kattılar o kadar geri iade nin üstüne birde ortaklık bozuluyor adama bir kaç milyar para ödetiyorlar ödedi de halende istedikleri var ben olsam şahsen şu anda o arkadaşlar ya hakkın rahmetine kavuşmuşlardı yada bi hastanedelerdi..

düşünün 2 yıl emek veriyorsunuz gecenizi gündüzünüzü birisi çıkıyor sitenize 30 bin tl fiyat biçiyor kabul etmiyorsunuz ondan sonra birisi geliyor böle bir durum yaşatıyor insansanız az düşünün..

aksilikler peş peşe geliyor ya nurettin beyde parada bitti sunucu parası var 5 tane 3 ü kapandı ister istemez para yok 1 hafta öle sorun yaşandı o bir haftada kendisi dışı alakası olmayan bir durumda geliyor burda size konu açan sanki milyarlar verip peşinden ağlayan adam sandığınız ve bir kurumun batmasında ortağı kadar pay sahibi olan papagan33 adlı kullanıcı burda konu açıyor veya açtırıyorlar r10.net adminlerininde çok hoşuna gidiyor neden üye geliyor yada ziyaretçi bu nedemek relam gösterim parası hit ama bir yere kadar araştırmadan bilmeden aslının ne olduğunu bilmeden burda konu açılamaz açılmaması da lazım iyi ben 4 4 lük bir şirket olim biri geldi benden bedava hosting istiyor yada sunucularıma saldırıyor adam baş edemedi burda konu açtı sitemde öle sitemde böle burda o konu açtırıyorsunuz adama resmen koz veriyorsunuz bu bir suçtur burası mahkeme salonu değil bir websitesi sizin burda hiç bir şekilde bir şirketi karalamaya karalatmaya hakkınız yoktur

sitemde.com dan şikayeti olanlar paralarını iade aldılar sitemde.com burda bir kaç dengesizin dediği gibi kaçsa şuand halen o sunucular açık kalmaz burda

ben bu konuyu açmazdım biraz elinizi vicdanınıza koyun ve iyi okuyun anlamaya çalışın

papahan arkadaşımız ainen bir papahan gibi sölediklerini tekrarlıyor ve bişeye dikkat çekmek istiyorum kendi konuşmaları böle değildir normalde ben bu arkadşlr bir görüşme yapmıştım vermicem die o zaman lar ağır konuştu onu koymadı burda çok kivar bir insan gibi geldi size konuşmalarını keserek yazdı sizde iannın destek çıkın bu adama adam değil çocuk

istesem hertürlü ipneliği yaparım maksat ipnelikse ama bir yere kadar sbrım var benim

sitemde.com benimdir bunadn sonra sitemde.com ile ilgili konu açarken herkez dikkat etsin edecekte bundan sonra ama bundan öncesi beni abğlamaz

ama gerçeklerde ortada gönül isterki alanadina da parasını ben verim ama şuanda bendede yok

neyse benim yazacaklarım bunlar r10.net adminleride papahn33 isimli üye nin yazdıklarını silmezlerse üyeyi banlamazlarsa ki o üyeye r10 üyelik daveti sitemde.com sahibi nurettin bey vermiştir vermez olaydı r10 üyelik bedava hosting karşılığı googlede arama yaptığında papahan33 adlı kulalnıcının kahpeliği küfürlü mesjları küfürler silindi karşılığı buymuş beyler kimseye insanlık yapmayın helede çocuksa iyi günler bundan sonra gerekli cvpları yazacam burdan herkeze iyi günler..