arkadaslar konu dagılıyor. her zamanki gibi.. hacker güvenlikci..isimler önemsiz. dedigim gibi hicbir konuda eğitim ömür boyu bitmemiş ki bunda bitsin. kurs uluslararası CEH kursu.. netron bunun türkiye ayağı demek ki birseyler veriliyor ki tüm dünyada giden var..israilli hackerları da resim ekleyeyim dedim google da ceh yazınca onlar cıktı diye koydum. orda bile giden var. sonucta ben web tasarımı kursa gitmeden 9 senede buraya kadar getirdim. ilk zamanlarımda 10 dereden su getirip yaptıgım bir isin kısa yolunu 3 sene sonra ögrendigimde cok hayıflandım. kurslar görseldir.işitseldir uygulamalıdır.o acıdan birsey ögrenme istiyorsan hem bu avantajı vardır. hem de kendin ögrenecegini kısa sürede ögretir. bir programı var. bu isi bilen biri var karsında hoca olarak ben simdi bilmeyene web tasarım ögretsem o cocuk benim 9 senede geldigim noktaya 1 ayda gelir. kurs buna yarar..hic bir kurs ta seni süpermen yapamaz zaten..neyini tartısıyoruz anlamıyorum.konu hackerlık nedir konusu degil.alısveris konusu.lütfen bunu gözönüne alın biraz.