Bilgin yoksa, Fikrinde olmasın!

Seo demek; arama motoru uzmanlığı demektir. Görüyorum da bazılarımız öyle bir seviyeye gelmiş öyle bir seviyeye gelmiş ki, bu uzman kişileri eleştirir olmuşlar.

İçerik optimizasyonunda yaptığım çalışmaları,başarılarımı bilenler bilir, ama öyle şeyler söylemişsin ki sadece içerik optimizasyonuyla seo yapılır. Yok bloglara backlink kasıyorlar, yok pr li siteler bilmem ne. Öncelikle verdiğin örneğe değinmek istiyorum, örnekte verdiğin sitenin sahibi KALYONCU r10daki en büyük do-follow blog kasan seoculardan biridir(Ki bununla ilgili olarak ticari konuları bile var, blog kasma ile ilgili). Emin olun ben tatil kelimesi dahil birçok kelimede yaptıkları bir iki taktiğin yanında dofollow blog kasarak ilk sayfa olan siteleri bile biliyorum. O kadar basite indirgiyorsunuz ki bazı şeyleri dofollow blog kasıyorlar ilk sayfa oluyorlar, şeklinde yorumlayabiliyorsunuz. Bu kadar basit mi sanıyorsunuz? sadece dofollow blog kasarak zaten 1. sayfa olunmaz.. bunun yanında birşeyler yaparak yükselebiliyorsunuz. Vede merak ediyorum acaba nasıl referanslarınız varda bu konudaki uzman kişilerin kullandığı taktikleri,uygulamaları eleştirebiliyorsunuz Cin olmadan adam çarpmaya çalışmayın.

Anlatmaya çalıştığın şeyi yanlış anlaşmışsın.. seyyo hayatında başarılar.