Arkadaşlar,
***** sitesi olanlara bir şey demiyorum. Beni lütfen kimse yanlış anlamasın. Ama rahatsız olduğum bir nokta var. Kolay para kazanmak için insanların zaaflarından istifade etmemek gerekir. Bu hem helal değil hemde doğru değil. Bu yapılan işin bana kalırsa insalığa kattığı hiçbir şey yok. Görüşlerinizi bilmiyorum ve görüşünüz herne olursa olsun saygı duyuyorum ama müslüman bir insana böyle bir şey yapmak yakışmaz. Ordan kazanılan paranın da hiçbirşekilde faydasının olacağını sanmıyorum. Ona harcayacağınız enerjiyi daha başka yararlı şeylere harcayarak hem kendinize hemde çevrenizdeki kişileri faydalı olmak varken bunu yapmak neden?
Bakın tekrar söylüyorum amacım kimseyi kırmak yada hakaret etmek değil. Sadece görüşlerimi ortaya koyuyorum. Allah helal yoldan para kazananları sever ve kollar!
Yanlış saptama ve keskin cümleler var,
birincisi herkes müslüman ya da değil, her insanın iradesi var ama. Kimsenin bilgisyarına zorla sokulmak o link.
ikincisi ALLAH helal kazananları sever kollar demişsiniz, yanlış saptama, ALLAH doğru yolda olan kulunu sever kollar, helal kazanıp harama harcayan da var. Artı diğer kullarını yok saymıyor ya. Ameller niyetlere göredir
İyi forumlar, ama bu cevaplar için fazla mesaj kasmak bile gereksiz artık.