Ben orta sonra Anafene gitmiştim,
ve cidden en büyük hatayı yapmıştım.
Kursta hiç kafama göre kimse yoktu, doğal olarak buda ister istemez performansı etkılıyor, ortam inanılmaz.
Düşünsenize testin ortasındasınız , size bakan hoca geliyor, hadi namaza diyor !
Düşünsenize birgün bir gitmişsiniz Zaman gazetesine üye olmuşsunuz !
Düşünsenize abiler denen insanların evine gidiyorsunuz akşam size ilahi dinletiyorlar !
Düşünseniz ben namaz kılmadığım zaman sürekli namaz kıl diye durmadan sıkıyorlardı !
Bunun gibi birçok şey, ben ordaki bazı arkadaşlar gibi baskıdan dolayı bazı şeyleri yapmak yerine yapmamam nedeniyle rehber hocam benle fazla yakın olmazdı, ki bende sevmıyordum zaten, muhabbetler hep 1 şey içinde geçiyordu, anlattıklarımı okuduktan sonra anlamışsınızdır sanırım.
Bu nedenle kesinlikle FEM ' e gitmem.Sürekli evimi arıyorlardı b,r ara, efendım neymış " size özel indirim bugun kayıt olun 3500 tl yerine 2500 tl !" abi bana özel nasıl birşey olurki ? ben birşeyemı katıldım
Zaten normal fiyatının üstünde söyleyip telefonda indirim yaptık diyorlar, komik.
Bu sene lise sonum, ve büyük ihtimalle dershaneye gitmeyeceğim, seneye 1 yılımı feda ederek dershaneye gideceğim, hem lise hem kursu aynı anda yürütecemeyeğimi düşündüğüm için
Ama gidersemde Final e giderdim