Birincisi arkadaşım çok soru sormuşsun

Domainsponsor yeni hesap açmadığı için hesap satılıyor ayrıca domainparking piyasasında en iyi firmalardan biridir. Siteni yönlendirdiğinde açılan popup,aramalardan ve tıklamalardan iyi derecede kazanc sağlıyor. Ama son yıllarda türk üyeleri pek sevdiği söylenemez.

Sedo parking konusunda kötüdür çünkü domaini öldürüyor ve şansınıza göre de reklam çıkıyor. Bazen 5klik domaini park edersiniz günde 1Euro yapmaz ama 10tekil olan bir siteyi park edersiniz çıkan reklamlar iyidir 2-3Euro bırakır.

Domain parking kullanmak istemiyorsanız sadece sitenizi ekler verdiği kodu siteye eklerseniz hitiniz iyiyse sedodan alıcı bulmanız mümkün. Bu şekilde 2007 ve 2008 de 6-7 tane domain sattım. Bazılarını 250eurodan bazılarını 500euro ve 5000eurodan sattım.
2008 yılında kullanmadığım 100-200domain vardı park etmiştim. Çoğunun 2-3 tekili vardı günlük aylık 200Euro parking bırakıyordu ama ondan sonra hitli domainleri park ettiğimde hiç verim alamadım.

Şuanda 10-20tane kullanmadığım domain parkintedir. Amaç parkingten kazanmak değil sadece domainler kapalı durmasın ve alıcı çıkar diye ekledim.

Son olarak kaliteli domainleri zaten sedoda burda heryerde satarsınız. Fakat hiti olmayan,prsi olmayan ve kalitesiz diye adlandırılan 1000tane domain de koysanız malesef birşey kazanamazsınız.