Temandaki dosyaları açıp f3 le more yaz ara.Temayı az çok tanıyorsan yani daha önce editleme gibi bir şeyler yapmışsan bulman zor olmaz.Fakat bilmiyorsan hiç dokunma.More olan kısmı bulduğunda üzerinde deneme yanılma yolu ile çalışıp istediğini yapabilirsin yedek almayı unutma.
More'leri buluyorum mesea index.php'deki ancak more kodundan sonra eklediğimde sadece ana sayfada more çekilen yerden sonra çıkıyor mesela reklam. Ancak konuya girince kayboluyor

Yani ana sayfayada değilde tekil yazılarda işlemesi lazım.
Anladığım kadarıyla yazınızın devamını oku dedikten sonra yazının ortasında reklam veya bir yazı çıksın istiyorsunuz.
Eğer reklam çıksın istiyorsan MightyAdsense gibi bir eklenti var
yada whydowork adsense reklam kodunu ekleyip seçeneklerden nerede görünmesini istiyorsanız seçiyorsun. Yada biraz eski ama hala kullanışlı olan adsense deluxe Eğer manuel eklemek istersen yazını yazarken yazı ediörünün sağ tarafından HTML kısmına geçip reklam kodunu yazının arasında bir yere koyabilirsin. Eğer sabit bir uyarıcı yazı koymak istersen mesela lütfen kuralları okuyun diye temanın single.php sayfasının içine şöyle bir kod ekleyebilirsin
ÖNEMLİ: Lütfen önce <a href="http://www.siteadresin/kurallar/" target="_blank">kurallar</a> bölümünü okuyunuz.
Evet kardeş yazının devamını oku dedikten sonra yazının ortasında çıksın istiyorum ve Mighty Adsense kullanıyordum ancak onda altta ve üstte seçenekleri vardı sadece. whydowork adsense yi ekledim şimdi ve ortada çıksın seçeneği varmış sorun halloldu çok sağolun arkadaşlar..