Merhabalar,
Online oyun ürünü pazarlama konusunda referansım yok fakat e-ticaret sistemleriye bugüne kadar çok çalıştım. Bakiye, toplu bakiye ekleyip sonradan sitede online kullanabilme, ürünlerin anlık satılarak (kodları gösterilerek) bakiyenin otomatik düşülmesi , sipariş bildirimi ve bu siparişlerin panelden takibi , ürün ve ürün kategorisi ekleme vb. sitenize lazım olan konulardaki geçmişim bir hayli fazla.
Bu sistemde size yardımcı olabilirim.
+ PHP&Mysql ile kodlanır.
+ Sistem tamamen size özgün olur ve sizden sonra 2. bir kişiye satılmaz, bir problem anında inceleyebilmek için harddiskimde sakladığımı saymazsak, size sattıktan sonra yokolur diyebiliriz.
+ Online oyunlara hitap eden, renkleri vs. aksiyon oyunlarının havasını andıran bir tema düzenlenir.
&
+ Üyelik, profil bilgileri düzenleme şifre güncelleme vb. tabii ki olacak.
+ Oyun ekleme, oyunların altına her biri için ürün kategorisi ekleme, (kodlu satılan ürünler için)ürünler için kod ekleme şeklinde kategorilendirme sistemi olacaktır.
+ Sınırsız sayıda oyun,ürün ve kategori ekleyebilme, bunların panelden istenilen her zaman düzenlenebilmesi.
+ Sepet sistemi ve ürünlerin sepete eklenmesi. Sepetteki bâkiye'nin kullanıcıya sağ üst köşedeki üye panelinde gösterilmesi.
+ Sipariş verilmesi durumunda üyeye e-mail ile sipariş bilgilerinin gönderilmesi.
+ Siparişin değerlendirmeye alınması, ve siparişin ödemesi alınarak işlemin tamamlanması durumlarında, yâni siparişin geçirdiği her aşamada üyeye e-mail ile bilgilerin ve ayrıntıların gönderilmesi.
+ Satın alınan kodların hem tarayıcı ekranına bastırılıp, hem üyeye e-mail olarak gönderilmesi. Böylece satılan kodun yanlış not edilmesi vb. sorunlar yok olur.
+ İsteğe göre Ticket Sistemi veya Sorucevap bölümü şeklinde bir üye yardım kısmı. Ticket sisteminde herkesin soruları özel olur ve yetkiliye sorar, soru-cevap sisteminde ise herkesin sorularını ve gelen yetkili cevabını herkes okuyabilir. İsteğe göre tercih edilen müşteri destek sistemi eklenir.
+ Destek sisteminde üyeleri âlâkadar eden olaylar kendilerine mail ile haber verilir (ticketiniz yanıtlandı, sorunuz yanıtlandı vb.)
+ Facebook'tan aşina olduğumuz bildirim sisteminin bir benzeri sitenize eklenir. Üyeler bu bildirim geçmişinde sitede attıkları her adımı görürler. Bakiye ne zaman ne kadar eksilmiş ? Sipariş ne zaman alınmış ? Ne zaman değerlendirilmiş? Ne zaman terk edilmiş ? Destek bildirimi ne zaman istenmiş ve yanıtlanmış ? Buna benzer üyenizi alakadar eden her adım bildirim sisteminde tarih, saat ve dakika ile kendisine gösterilir. Üye, istediği zaman tüm bildirimleri görüntüleyerek binlerce bile olsa bütün olayları tek pencerede takip edebilir.
+ Üye banlama ve profilini düzenleme gibi işlemler de panelden rahatça yapılabilecek.
+ "Sayfalar" modülü sayesinde menünüze menü ögesi ve içeriği ekleyebileceksiniz. Panelden ekleyeceğiniz her sayfa sitenizin menüsünde üstten alta doğru sıralanacak ve üzerine tıklayınca eklediğiniz içerik görüntülenecek. Bu kısım sayesinde Neden biz, Hakkımızda, Kampanyalarımız vb. üyelerinize ulaştırmak istediğiniz içeriği menünüze ekleyebilecek, düzenleyebileceksiniz.
Bu özellikler esnektir , php ve mysql ile yapılamayacak şey yok gibi . Daha başka olmasını istediğiniz özellikleri de var gücümle eklemeye çalışacağım, ve böyle bir sistemde karşımıza "eklenemez, eklenmesi zor" bir modül çıkacağını zannetmiyorum. Bütün ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabiliriz.
Ücret ve zaman konusunda ; 500 TL ve 2 hafta iş süresi sizden ricalarım olur.
İşten önce 100 TL kapora ücreti alınarak işe başlanır, daha sonra sistem kendi web sitelerimden birinde oluşturup size demo halinde denetildikten sonra ücretin kalanı tahsil edilir ve sistemi istediğiniz web sitesine kurarım. Veya tabii ki dosyaları ve veritabanını veririm, siz kurarsınız.
Olumlu&olumsuz dönüşünüzü bekliyorum.
İyi çalışmalar dilerim.